Select All
  • Rumahtangga Ku Bahagia
    232K 1.1K 7

    Mengandungi jalan cerita dewasa, tidak sesuai untuk sumber bacaan golongan berumur 18 tahun ke bawah. Kisah seorang isteri bernama Lizah. Perjalanan alam perkahwinan yang penuh warna warni, suka duka dan yang paling penting penuh dengan gaya hidup seksual luar biasa. #Jangan lupa vote dan follow saya okay #Moga para p...

  • Abang ... Maafkan Sal [Edisi 2024]
    569K 4.4K 23

    Cerita kecurangan seorang isteri bergelar ibu terhadap suaminya dan kes dikategorikan sebagai 'mangsa keadaan'. Plot cerita, nama watak dan nama-nama lokasi dalam cerita ini adalah rekaan semata-mata dan tidak kena mengena dengan mereka yang masih hidup atau telah meninggal dunia. Sekiranya ada persamaan dengan mana-m...

    Mature
  • SEMPADAN NAFSU
    621K 6.7K 60

    Apabila nafsu telah menguasai diri, akal tidak berguna lagi

    Completed   Mature
  • Rahsia
    7.8K 110 2

    Kisah sepasang suami isteri yang sangat mencintai antara satu sama lain, tetapi ada satu rahsia yang sangat gelap diantara mereka. Rahsia itu pula dipegang oleh seseorang untuk mengawal dan menutup mulut mereka berdua.

    Mature
  • Sexting | Jilid 01
    7K 83 3

    Kisah benar seorang isteri yang suka sexting dibelakang suaminya.

    Mature
  • SELAGI MAMPU KUMELANGKAH
    106K 1.4K 33

    Setiap perjalanan pasti akan ada likunya. Setiap persimpangan harus kupilih, ke kiri mahupun ke kanan. Aku perlu tetapkan hala tuju agar tidak tersasar.

    Mature
  • Cinta dan Air Ma**
    11.8K 179 5

    Zana dan Malik merupakan pasangan suami isteri yang sudah kehilangan rasa cinta antara satu sama lain sehinggalah Zana mengetahui sisi gelap suaminya.

    Mature
  • KERANA FANTASI SUAMI
    8.6K 52 1

    Cerita satu bab : Aku sudah berumahtangga mempunyai dua anak isteriku bekerja dikilang, aku juga bekerja kilang tapi lain kilang. Aku bertuah mempunyai isteri yg cantik kulitnya putih , walaupun bertudung dia masih dapat menarik perhatian lelaki dgn bentuk badan yang masih ok walaupun sudah beranak dua. Cerita fantasi...

    Mature
  • ISTERI OTAI
    69K 604 4

    Kisah seorang isteri otai yang gersang

    Mature
  • IsteriKu Pelacur
    161K 1.6K 14

    Demi zuriat, aku mejadikan isteri aku seorang pelacur...

    Mature
  • Alia Lane Isteri Aiman
    63.3K 334 2

    Kisah sepasang suami isteri yang terjerumus ke dunia yang penuh keghairahan. Kisah bagaimana Aiman sanggup membiarkan isterinya lemas dalam dunia yang penuh keseronokan. Alia merupakan seorang gadis kacukan Melayu dan Ireland.

    Mature
  • isteri curang
    35.5K 284 9

    sebahagian kisah benar terjadi pada diri aku mempunyai isteri yang banyak rahsia yang disimpan dan satu per satu terbongkatr

    Completed   Mature
  • siapa sangka
    973K 4.8K 34

    Mengisahkan Pengalamanku,pahit atau manis,rungkaikan sendiri,kekadang tu rindu. Kisah benar atau tidak, anda nilaikan sendiri. huhu adios. Tapi aku bukan penulis tau,first time tulis,ada apa apa, please advice me thanks guys

    Mature
  • Kerana Satu Malam
    319K 1.9K 33

    Yusuf dan Zulaikha. Sepatutnya tidak bertemu. Sepatutnya tidak bersatu. Sepatutnya tidak bercinta. Tetapi pertemuan terjadi jua. Pertemuan yang merubah kehidupan. Pertemuan yang merubah perasaan. Pertemuan yang merubah segalanya. Cuba untuk berpisah. Cuba untuk melupakan. Cuba untuk mencari keampunan. Dari rasa bersal...

    Completed   Mature
  • PENONTON
    21K 233 2

    Kisah sepasang suami isteri yang gemarkan cabaran yang mendebarkan

    Mature
  • Kisah Aku
    120K 716 6

    Perubahan demi perubahan

  • Along
    209K 4.2K 40

    Karya asal oleh @quiery. Merasakan dirinya mandul, seorang lelaki telah meminta bantuan abang kandungnya untuk membuntingkan isterinya sendiri.

    Completed   Mature
  • Diari Perselingkuhan
    634K 1.7K 14

    Suatu drama fantasi seks. Kisah cinta dan nafsu liar. Kisah perselingkuhan di balik layar. WARNING!! ⛔️🔞 :: Adults Content! "Angannya tercapai menikahi seorang lelaki yang punya niat yang tulus untuk menjaganya. Malah, naluri batin suaminya sama liar sepertinya. Lebih baik lagi seorang yang perkasa dengan ciri yang c...

    Completed   Mature
  • Percutian Indah
    160K 2.2K 32

    Aku beroleh bonus kenaikan pangkat. Dua tiket percutian ke Amerika. Aku melancong ke sana bersama isteriku. Percutian itu mencipta pengalaman tak terungkap buat isteriku.

    Mature
  • Hamba Kepada Isteri
    156K 600 8

    seorang hamba isteri

  • Isteriku Ema
    318K 1.2K 7

    Kisah ini menceritakan tentang pengalaman bagaimana suami isteri dalam dunia seks yang mereka selami semakin dalam. Ema sebagai isteri yang pada mulanya adalah seorang isteri yang tidak tahu menahu tentang dunia seks liar telah diajar dan dipujuk untuk merasai kenikmatan dan keunikan seks yang luar dari kebiasaan demi...

    Completed   Mature
  • Kisah Suami Isteri - Life Began at 40's 🔥
    57.4K 466 7

    • T R U E • S T O R Y • Aku dan isteriku bukanlah perfect couple. Sex life ada pasang surut namun bila umur nak meningkat ke 40 tahun, seks kami meningkat semula dan makin kerap. Main di public area, sex roles, akan ku kongsikan untuk tatapan semua. Mohon add dalam story list korang ye. Thank you.

  • Sumbang Sal
    123K 956 6

    "Pasti ada sebab haruan makan anak..." . Terima kasih sahabat pena, Black Kaizer Zero atas idea dan pendapat untuk cerita ini.

    Mature
  • ANGKARA SUKA SUKA
    738K 2.5K 24

    Walaupun badai datang melanda namun cinta antara Arman dan Elly tetap utuh.. Hayati kisah hidup mereka.. 18+

  • AKU SEORANG HOTWIFE
    84.2K 411 5

    Mengisahkan tentang seorang isteri yang sangat menawan tetapi tewas disebab kan nafsu.

    Mature