Select All
  • Messages from an anonymous {Vol. 1}
    623K 36.4K 61

    EA-O adolescentă cu o viaţă normală EL- Un anonim care se ascunde in spatele ecranului telefonului. Ce se întâmpla când ea primește mesaje de la el? Se vor îndrăgosti? Îl va vedea vreodată? Minciună. Trădare. Iubire. Prietenie.

  • Woods' Secrets [Slender Man, Sally and Jeff fan-fiction]
    69.4K 2.8K 60

    Se spune că pădurile pot ascunde multe secrete. Cât timp am fost mică, nu am văzut pădurile decât o grupare de foarte mulţi copaci înalţi ce par că acoperă cerul şi îţi oferă o stare de linişte. Nu am fost niciodată într-o pădure, sau probabil am fost iar eu nu îmi amintesc, însă nu am crezut niciodată că viaţa adevăr...

  • Replicile lui Ion
    386K 23.7K 27

    O carte facuta pe baza replicilor "inteligente" spuse in timpul orelor de colegul meu Ion.

    Completed  
  • Legende stranii
    148K 4.9K 35

  • Like a killer...(Jeff the Killer Fan Fiction)
    26.3K 1.9K 28

    El este acolo, intr-un colt intunecat al camerei tale, te priveste cum dormi. Fara nici un sunet se apropie de tine si deodata te trezesti cu o aratare mutilata pe tine.Cutitul lui iti ameninta gatul. -Go to sleep!

  • 100 CAPITOLE!//FINALIZATĂ(răspunde,alege,completează)
    32.1K 3.4K 101

    Aceasta carte este un pamflet.Atentie!Contine intrebari perverse si amuzante!Nu aveti voie sa mancati in timp ce cititi aceasta carte;va puteti ineca.*lacrima sadica asteptandu-va moartea*. Mult noroc cu supravietuirea.(veata e importanta). Puteti sa ma ajutati cu un vote , un comentariu hazliu si cu propria voastra f...

    Completed  
  • Jeff the Killer
    527K 27.7K 119

    Carolina este o fata de doar 17 ani a carei viata se va schimba total dupa aparitia lui Jeff. Din fata cumintica va ajunge o criminala si viitorul ei va depinde strict de asta.