Select All
  • Kısa Korku Hikayeleri (Kitap Oldu)
    19.9M 434K 197

    Korku, gerilim ve heyecan arayanlar... Okurken tüylerinizin ürpermesini ister misiniz ? Korkularınızı bir kenara bırakın ve cesaretiniz varsa okuyun ! Dikkat ► Gece evde yalnızken bu hikayeleri okumayın... Hikayelerin bir kısmı çeviri bir kısmı ise bizim yazdığımız hikayelerden oluşuyor ve çeviriler bize aittir.

    Completed  
  • KARŞILIKSIZ AŞK!..
    220 11 7

    Merhaba arkadaşlar.. Yeniden başka bir hikaye ile karşınızdayım.. :) Bir önceki hikayem Korku ile ilgiliydi.. Fakat bu sefer Aşk ile ilgili bir hikaye yazmayı düşündüm..İnşallah bu yazacağım hikayeyi okuyup beğenirsiniz.. :) Şimdiden keyifli okumalar.. :)

  • Korku Dolu Gerçekler
    767 26 15

    Merhaba arkadaşlar bugün hikaye yazmaya başlıcağım ilk günüm. Gördüğünüz gibi başlığım Korku dolu gerçekler. Bu hikaye nin hrpsi farklı farklı olucak.. Elimden geldiği kadar uzun yazmaya çalışcam.. Keyifli okumalar :))

  • KÖRDÜĞÜM
    64.5K 7.9K 21

    * SİYAH İLE BEYAZ'IN HİKAYESİ DEĞİLDİR. Tam bir uçurumun kenarındayken ya da denizin en diplerindeyken elinizi tutup sizi gökyüzüne çıkaran biri... Depresyonu dibine kadar yaşarken , tüm duygularınız tükenmişken artık yaşamak ile ölmek arasındaki o ince çizgiyi ayırt edemeyecek kadar yorulmuş olduğunuzda elinizden tut...