Select All
  • ✓ ENRIQUE DANNIKA
    3.8M 231K 72

    # 4th UNDER HE SERIES: •Enrique Dannika 💋 ~Under His Deadly Revenge~ Perempuan lemah? Perempuan lembik? Perempuan cengeng? Tapi bukan bagi CLARISSA ROSE. Dia bukan lemah. Dia bukan lembik. Dia bukan cengeng. Tapi dialah pemegang takhta Organisasi King. Pada mulanya, sukar untuk percaya. Organisasi King? Tetapi pemimp...

    Completed   Mature
  • ✓ RAJA DAIYAN GHAZI
    5.5M 334K 74

    (Under Maintenance) # 3th UNDER HE SERIES: •Raja Daiyan Ghazi 🃏 ~Under His Charms~ RAISSA NURRANA akur dengan jalan takdir hidupnya. Tipikal cinderella melayu. Ada kakak tiri yang jahat. Ada mak tiri yang dengki. Dia ingin sangat berjumpa ibu kandungnya yang masih entah bagaimana kewujudannya. Dia pasrah. Papa bahagi...

    Completed   Mature
  • Mrs. Asyraf Hayden ❛Obsessive Husband With His Wife❜ ⋆ ©
    423K 18.4K 87

    ❝ Obsessive husband with his wife ❞ "Sayang.." ASYRAF HAYDEN - Seorang jejaka kacak yang mempunyai mix Itali dan merupakan keturunan Itali. Sejak dari sekolah menengah, dia meminati seorang gadis yang jauh setahun umur darinya. Sudah banyak kali dia memberi hadiah itu kepada gadis yang disukainya itu namun ditolak. Da...

    Completed   Mature
  • LOVE'S MELODY [OG]
    31.1K 616 9

    Dingin dan kejam. Itulah gambaran bagi sosok lelaki yang bernama Erix Iskandar atau juga dikenali sebagai Erix Drystan yang merupakan seorang CEO dan juga ketua kongsi gelap yang dikenali dengan cara mereka tersendiri yang berasaskan undang-undang negara. "Erix... why did you agree to marry me?"- Adreanna Liara "There...

    Mature
  • Broken Trust
    111K 6.5K 56

    𖤐 BROKEN SERIES BOOK 1 ⊹♡ start : 02072023 end : 07022024 ⚠️clichè

    Completed   Mature
  • TAKDIR QASEH
    333K 9.2K 67

    SINOPSIS " Disebabkan bapak kau ada hutang aku beratus ribu, dia jual kau pada aku. Jom," Seperti batu besar yang menghempap kepala Qaseh waktu itu apabila Jason Richard Rousse menariknya keluar daripada rumah. Takdir yang tidak memihak kepadanya sudah mengubah hidup 360 darjah. " Kau ni cantik tapi tu lah bodoh...

    Completed  
  • Perasaan Yang Terlarang | C
    126K 4.3K 21

    [COMPLETED] 3rd story (spin off Dara Pujaan Duda) Song: X missing You by Dayang Nur Faizah & Faizal Tahir Pernikahan antara dua insan yang disembunyikan oleh kedua pihak, memberi kesan yang buruk kepada diri masing-masing. Tambahan seorang di utara dan seorang lagi di timur, adakalanya mengacau-bilaukan keadaan yang...

    Completed  
  • SOMEONE
    1.1M 11.6K 17

    RAEZ ESMAIL X ANISA ARDELLA (Nak lebih faham kena baca SAAT CINTA TERCIPTA) Kisah cinta duda (CEO Security Force) X Si dara (Nurse) "Senangkan? Buat salah je minta maaf. Awak tahu tak macam mana sakitnya perasaan saya ni bila orang yang saya tunggu dan sayang jadi milik orang lain! Sakit awak, sakit sangat!" Anisa Ard...

    Completed   Mature
  • RIDZWAN : HER TRUE LOVE [C]
    1.1M 39.5K 66

    Kayla Hanania adalah seorang pelajar universiti yang mengambil jurusan literary journalism atau jurnalisme sastera. Dia berminat dalam bidang jurnal. Setiap hari dia akan menulis tentang dirinya dan tentang seorang lelaki yang diidamkan dari zaman sekolah lagi.. "Abang Ridz nak pergi mana? Kayla nak itutt.." -Kayla H...

    Completed   Mature
  • FALEEQ : HEAL LOVE [C]
    2.1M 66.5K 70

    "Pakcik tolong.. tolong jaga saya. Saya dah penat nak hadap semua ni.." -Nuryn "How? Kau nak aku buat apa ni Nuryn? Kahwini kau?" - Faleeq Kematian ibubapanya telah merubah kehidupannya. Neneknya sering memarahi serta memukulnya kerana kematian ibubapanya dianggap punca darinya. "Abang.. Nuryn tak.. tak sedia untuk ni...

    Completed   Mature
  • Her Protector
    1.1M 83.2K 48

    Arash Zayden, salah seorang anggota unit pasukan khas Polis Diraja Malaysia. Pulangnya ke tanah air tanpa sebarang niat untuk menaruh rasa pada sesiapa pun termasuklah pada bekas teman wanitanya. Takdir yang disusun dari awal, titik sentuh pada garis masa yang bersilang dengan seorang gadis mengubah segalanya. Daisha...

  • SEIF
    265K 31.3K 19

    Bermula dari janji dan kepercayaan, masa depan seorang gadis dipertaruhkan oleh ayahnya sendiri. Si abang yang buntu mengambil pilihan mencari pelindung buat adiknya.

    Mature
  • HERO DANIKKA (COMPLETED)
    10.1M 670K 70

    "Esok anak mummy yang dekat Jerman tu nak balik. Nayra mesti dah lupa dia kan?" "Abang Hero ke mummy?" HERO DANIKKA- Sebaris nama yang pernah menjadi kisah silam seorang Anayra Sophia. Dialah abang kepada gadis comel itu. Abang Hero! Dia lelaki dingin yang sentiasa dengan aura bekunya. Suka menjerkah tak kira masa lag...

    Completed   Mature
  • 𝗣𝘀𝘆𝗰𝗵𝗼𝗽𝗮𝘁𝗵 𝗗𝗶𝗮𝗿𝘆 | 𝗖
    298K 18.5K 53

    ♔︎𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐬𝐧'𝐭 𝐚𝐥𝐰𝐚𝐲𝐬 𝐞𝐧𝐝 𝐰𝐞𝐥𝐥, 𝐛𝐞𝐚𝐬𝐭𝐢𝐞♔︎ " I love You Rayden Anaqi..." " I love you too Nellisa Adelle..." Liar! Liar! Liar! Nellisa Adelle. Nama seindah rupa. Kecantikkan paras rupanya mampu membuatkan jejaka lain jatuh tersungkur. Namun itu bukanlah apa yang dimahukan. Dia mahu Rayd...

    Completed  
  • Mr Killer's Girl |✔|
    3.9M 180K 74

    [ BOOK 2 ] -•-•-•-•- [ C O M P L E T E D ] CARL QUE ALEXANDER & CARL HANS MIKAEL ________________________ NUR HUSNA , Dia terserempak dengan seorang lelaki yang tak p...

    Completed   Mature
  • Delisha Andara ✔
    2.8M 148K 61

    6th Romance by CikMardiah DELISHA ANDARA Binti Datuk Sri Ismadi. Gadis lincah berusia 25 tahun yang hidupnya dipenuhi dengan kemewahan. Dari hujung rambut sehingga lah ke hujung kaki, semuanya terletak elok barangan berjenama. Setakat barangan di Chow Kit, sebelah mata pun dia tak pandang. Eh, dia kan anak Datuk. Datu...

    Completed  
  • 𝐁𝐫𝐨𝐤𝐞𝐧 𝐅𝐚𝐢𝐭𝐡
    2.9M 167K 57

    𝟏.𝟎 | 𝐁𝐢𝐝𝐚𝐝𝐚𝐫𝐢 𝐌𝐢𝐥𝐢𝐤 𝐋𝐮𝐭𝐡 [IN EDITING] [OLD VERSION] [COMPLETED] ❝Jadi perempuan simpanan aku. ❞ - Luth Arreyan ❝Dan satu masa nanti, awak akan sedar. Yang patut awak perjuangkan disini adalah saya.❞ - Bunga Qaisarah Luth Arreyan || Bunga Qaisarah وَّخَلَقْنٰكُمْ اَزْوَاجًاۙ ❝Dan Kami menciptaka...

    Completed   Mature
  • QAYDER : MR COLD
    7.8M 327K 58

    # 1st Hello Mister! Series. • He's as cold as a polar bear, but he can be a hot tempter. | Polar Bear × Clematis | RAJA QAYDER hanyalah seorang lelaki biasa yang lebih suka stay low dan tak sukakan sebarang populariti atau publisiti murahan. Dia cuma mahu jadi dia dan impiannya cuma satu. Mahu menjadikan Airaa, gadis...

    Completed   Mature
  • Cinta Disebalik Awan: Seribu Makna
    228K 8.5K 50

    [Completed] AIDA ARIFF, seorang wanita yang tidak mendambakan perkahwinan tetapi mengidamkan zuriat dari rahimnya sendiri. Baginya, lelaki semua sama sahaja, tidak ada yang setia, termasuk bapa dan abangnya sendiri. "Kau nak kahwin dengan aku?" - AIDA ARIFF AISY IMRAN, seorang jejaka berkelulusan tinggi yang punya an...

    Completed   Mature
  • ZARA : BIDADARI TERAKHIR |✔|
    4.6M 190K 56

    [ BOOK 1 ] [ C O M P L E T E D ] • • • ZARA NAFISA & CARL AYDEN _____...

    Completed   Mature
  • ZAHEEN AIMAN ©️ [in-editing]
    430K 15.4K 53

    [DALAM FASA EDIT, ADA PENAMBAHAN BAB] 𝙁𝙞𝙧𝙨𝙩 𝙨𝙩𝙤𝙧𝙮 𝙗𝙮 𝙚𝙮𝙧𝙚𝙨𝙝𝙖𝙖 ➳ Known as His Precious Moon 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚 𝒕𝒊𝒎𝒆 𝑰 𝒔𝒆𝒆 𝒚𝒐𝒖, 𝑰 𝒇𝒂𝒍𝒍 𝒊𝒏 𝒍𝒐𝒗𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒂𝒈𝒂𝒊𝒏 𝐓𝐞𝐧𝐠𝐤𝐮 𝐙𝐚𝐡𝐞𝐞𝐧 𝐀𝐢𝐦𝐚𝐧 - Sebaris nama yang sungguh menawan. Bukan setakat namanya saja, orangnya jug...

    Completed  
  • Astana Cinta ✔️
    111K 2.8K 44

    Tengku Rayyan Ghafran, jejaka tinggi lampai serta bekerjaya sejak usia muda. Dengan kelicikan yang dia ada, tidak ramai yang tahu dia telah berkahwin dengan isteri pertama , dan juga menikahi isteri keduanya demi zuriat. Zafeera Liana, gadis lembut yang dinikahi Tengku Rayyan. Beritahulah dia bodoh atau apa, kerana t...

    Completed   Mature
  • [C] Tuan Karl Benjamin
    278K 10.5K 56

    3rd Series : "𝙷𝚎'𝚜 𝚜𝚠𝚎𝚎𝚝 𝚋𝚞𝚝 𝚙𝚜𝚢𝚌𝚑𝚘." S Y A I N N A D E L I N E & K A R L B E N J A M I N

    Completed   Mature
  • AYYAN MIKAEL ©️
    585K 20K 64

    COVER EDITING!! Ayyan Mikael & Haira Irisha @ Brenda 𝐇𝐈𝐒 𝐑𝐔𝐓𝐇𝐋𝐄𝐒𝐒: ──── Senyuman sinis terukir dari bibirnya. Jari jemari kasarnya liar mengusap lembut frame gambar dia bersama gadis itu. "You owe me, mon trésor." ⚠️ Sad Romance ⚠️ Mature Content WARNING ⚠️ Harsh Words ALERT ⚠️ DO NOT COPY MY STORY!

    Completed   Mature
  • Pujaan Hati Jejaka Mafia
    424K 14.6K 73

    𝕶𝖆𝖗𝖞𝖆 𝖕𝖊𝖗𝖙𝖆𝖒𝖆 RAYDEN ARRAYAN Seorang jejaka tampan yang cukup digeruni banyak pihak. Dingin bak ais beku. Pertemuannya dengan gadis cantik bak bidadari telah menambat hatinya yang sekeras batu. Kehilangan buat sementara namun bertemu semula setelah sekian lama. ARIESHA ZASKIA Seorang gadis 24 tahun yang...

    Completed  
  • KERANA AKU BUKAN PILIHAN (COMPLETED) ✅️
    1.3M 62.2K 62

    ℕ𝕒𝕚𝕝𝕒𝕙 𝕁𝕒𝕟𝕟𝕒𝕙 𝕃𝕖𝕗𝕥𝕖𝕟𝕒𝕟 𝕂𝕠𝕞𝕒𝕟𝕕𝕖𝕣 𝕌𝕥𝕙𝕞𝕒𝕟 𝔽𝕚𝕣𝕕𝕒𝕦𝕤 𝑲𝒂𝒓𝒚𝒂 𝒊𝒏𝒊 𝒉𝒂𝒏𝒚𝒂𝒍𝒂𝒉 𝒓𝒆𝒌𝒂𝒂𝒏 𝒅𝒂𝒏 𝒉𝒂𝒔𝒊𝒍 𝒊𝒎𝒂𝒈𝒊𝒏𝒂𝒔𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒖𝒍𝒊𝒔 𝒔𝒆𝒎𝒂𝒕𝒂-𝒎𝒂𝒕𝒂. 𝑺𝒊𝒍𝒂 𝒉𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕 𝒌𝒂𝒓𝒚𝒂 𝒑𝒆𝒏𝒖𝒍𝒊𝒔 𝒚𝒂𝒏𝒈 𝒔𝒖𝒅𝒂𝒉 𝒎𝒆𝒎𝒃𝒆𝒓𝒊𝒌𝒂𝒏 𝒃𝒂𝒄𝒂𝒂𝒏 𝒔𝒆𝒄�...

    Completed  
  • 𝐓𝐇𝐄 𝐋𝐔𝐊𝐄 𝐌𝐈𝐂𝐇𝐀𝐄𝐋
    275K 9.3K 51

    𝐋𝐔𝐊𝐄 𝐌𝐈𝐂𝐇𝐀𝐄𝐋 & 𝐀𝐑𝐀𝐁𝐄𝐋𝐋𝐀 𝐀𝐋𝐀𝐍𝐀 🤍 Arabella Alana yang terpaksa menikah dengan Luke Michael menggantikan kakak kembarnya Anabella Ayana . 𝗟𝗨𝗞𝗘 𝗠𝗜𝗖𝗛𝗔𝗘𝗟 lelaki tampan yang mempunyai segalanya , beku dan tidak berperasaan . Berumur 26 tahun tapi sudah mempunyai syarikat sendiri . 𝗔𝗥𝗔...

  • 𝐌𝐫𝐬. 𝐙𝐚𝐫𝐢𝐞𝐥 𝐙𝐚𝐪𝐮𝐚𝐧 | 𝐂
    1.1M 61.5K 52

    𝓜𝓻𝓼. 𝓢𝓮𝓻𝓲𝓮𝓼 𝓿𝓸𝓵 3 - The king of patience ZARIEL ZAQUAN - Lelaki tampan yang mempunyai sifat sabar yang sangat tinggi. The king of patience gelaran buat dirinya. Inspektor? Lelaki yang bekerja sebagai polis dan juga bekerja di bawah Dylan Mikael. Cekap dan sangat peka dengan keadaan sekeliling menyebabkan d...

    Completed  
  • 𝐌𝐫𝐬. 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐬𝐡 𝐔𝐪𝐚𝐞𝐥 | 𝐂
    2.9M 129K 86

    𝓜𝓻𝓼. 𝓢𝓮𝓻𝓲𝓮𝓼 𝓿𝓸𝓵 2 - The cruel husband DANISH UQAEL - Lelaki tampan berperwatakan sangat sinis dan licik. Adik lelaki kepada Dylan Mikael. Kacak namun sikapnya langsung tidak kena dengan wajahnya. Sinis, licik dan sangat kasar. Cinta matinya pada Tengku Aqila Dayana. AISYA ARIANA - Gadis yang mempunyai per...

    Completed   Mature
  • 𝐇𝐞𝐫 𝐥𝐚𝐬𝐭 𝐰𝐢𝐬𝐡𝐞𝐬 [will be take down]
    503K 30.4K 34

    First vol under 𝓒𝓻𝓾𝓮𝓵 𝓐𝓷𝓰𝓮𝓵 𝓼𝓮𝓻𝓲𝓮𝓼 [Not all love story is perfect like that damn fairy tales books] Tengku Shah Hayyes- Bakal CEO H.R company yang amat terkenal dengan sifatnya yang selalu keluar masuk kelab malam, kaki perempuan, mabuk sana sini dan selalu menganggur sahaja. Darya Amara- Seorang gadi...