Select All
  • [✓] him · choi beomgyu
    2.8K 353 30

    it's all about him start : 200621 end : 100623

    Completed  
  • [C] Checkmate |Yunho ATEEZ|
    9.9K 1.5K 54

    A stalker, a detective and a girl who is being targeted by an unknown killer. Yunho, jejaka kampus yang popular namun dia hanyalah seorang stalker kepada gadis yang bernama Lee Ren. Lee Ren tidak seperti Yunho, dia tidak mempunyai reputasi yang bagus, tiada siapa yang tahu mengapa tetapi teruskan untuk cakap perk...

    Completed  
  • Snap! Shoot | Soobin
    488 123 8

    Semua salah kamera mainan tu. Dengan perempuan perangai pelik yang suka ramai lelaki dengan alasan comel dan attractive. Soobin Fanfiction

  • Silly Sally | Wooyoung
    623 144 10

    Cinta pertama aku datang semula dan dia masih lagi sama. Comel, cantik, dan kuat menangis- Kecuali untuk badannya yang sudah sejuk. Copyright © 2022 by pottaetto | COMPLETED

    Completed  
  • 【✔️】𝑲𝒊𝒍𝒂𝒏𝒈 𝑺𝒂𝒏𝑻𝒂𝒏 • 𝓒𝓱𝓸𝓲 𝓢𝓪𝓷
    8.4K 1.3K 13

    ©2020 -𝐊𝐇𝐀𝐈𝐍𝐃𝐄𝐑𝐁𝐔𝐄𝐍𝐎 (𝐖𝐀𝐒 -𝐏𝐔𝐁𝐆𝐌𝐈𝐍) 𝐒𝐓𝐎𝐑𝐘𝐋𝐈𝐍𝐄 [KAMPUNG BOI SERIES #1] ✧════════════•❁❀❁•════════════✧ ⚠️𝙻𝙰𝚆𝙰𝙺 𝙱𝙾𝙳𝙾 𝚈𝙰𝙽𝙶 𝙿𝙰𝚂𝚃𝙸𝙽𝚈𝙰 𝙷𝙰𝙼𝙱𝙰𝚁⚠️ Hassan Mustakeem Choi, merupakan seorang pemuda berdarah kacukan Melayu-Korea yang amat disenangi penduduk kampung Chiang...

    Completed  
  • [C]His Roommate | KTH
    502K 94.5K 111

    Demi si dingin Kim Taehyung, Jae Yoon sanggup redah segala cabaran. Photo [Using For Cover]: Afi @baeknob Siri His Roommate (Preview sahaja) 1) His Roommate 1 2) His Roommate 2 3) His Roommate 3 Ranking: #3 in fanfiction (18/6/2019) #1 in fanfiction (4/7/2019)

    Completed  
  • Being Seventeen Manager
    49.8K 5.3K 18

    Bantuan diperlukan! Aku tak boleh uruskan 13 lelaki dewasa dalam waktu yang sama! manager! au © hoshot

    Completed  
  • UPIN IPIN S1+S2
    4.8K 1.2K 26

    [ SIRI BUDAK KAMPUNG BY TAUGEH ] [ Season 1 = complete ] [ Season 2 = coming soon ] + Hubungan akrab adik beradik memang tidak dapat disangkalkan lagi. Tetapi sedarkah kita? bahawa perkara yang kita tidak impikan berlaku dalam sekelip mata? dan tanpa kita sedar? Beautiful artwork by @jungriena Noticed ! [ Cerita ini...

    Completed  
  • [C] Death Chocolate ☾ 99즈 ☽
    2.6K 616 8

    ❝ Hanya satu coklat sahaja yang selamat untuk dimakan. ❞ ✧*:.。.✎ ateez's 99 line dark fantasy fanfiction Start : 28 September 2020 End : 4 October 2020 Cover : Thanks @precioussoobin_ for this beautiful cover

    Completed  
  • sᴛɪᴄᴋʏ ɴᴏᴛᴇs | ʏᴜɴʜᴏ | ᴀᴛᴇᴇᴢ ✓
    603 105 14

    𝐀 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐲 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐨𝐧𝐞 𝐬𝐢𝐝𝐞𝐝 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐬 : 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭𝐞𝐝 [𝐦𝐚𝐥𝐚𝐲 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐮𝐚𝐠𝐞] ©𝐬𝐨𝐨𝐡𝐱𝐧𝐱

    Completed  
  • He Is Not Cute At All || COMPLETED
    6.2M 216K 50

    HIGHEST RANKING : #2 in fanfiction OMG ?? (May 08, 2018) ❤️????❤️????❤️???? His cute personality was all just an act for you to worry about him and to let you take care of him. He was very in love with you and wanted your full attention on him. The truth is his true self is a very mature, manly and sexy too.

    Completed  
  • 𝐑𝐚𝐠𝐚𝐦𝐚𝐧 : 𝗞𝗬𝗦
    1.6K 288 9

    Macam-macam ragam, rasa letih mahu melayan. Inspired by Ragaman, Faizal Tahir. Published: 010321 Completed: 060321

    Completed  
  • 𝘀𝗲𝘃𝗲𝗻𝘁𝗲𝗲𝗻? 𝗻𝗼, 𝘀𝗲𝘃𝗲𝗻𝘁𝘆!
    18.3K 3.3K 24

    Mengisahkan perjalanan hidup 13 orang tua yang dah nak mampos tapi masih tak sedar diri. Saksikanlah kehanatan atok-atok dari Rumah Kebajikan Sinar Pledis ini! 🥇Highest Ranking: #1 in seventeen (December 2022) 🌸START : 4 September 2020 🌸END : sampai idea aku dah bebetul takdak

  • Tadika Mesra Sebongs
    184K 23K 65

    ⚠️WARNING⚠️ BUKU NI AKU BUAT MASA AKU MASIH BOCAH DAN BUKU NI MENGANDUNGI AYAT YANG BUAT AKU NAK NANGIS BACA SEBAB CRINGE HIKS.. Mari ikuti kisah perjalanan sebuah kumpulan kanak-kanak bernama Seventeen ketika menjadi pelajar di Tadika Mesra Sebongs bersama guru kelas mereka, Cikgu Kang Siyeon. Gelagat riang dan lucu...

    Completed  
  • 30 days : Don't Sleep.
    59.8K 44.2K 31

    ❝ Unethical Human Experimentation | Sleep Experiment ❞ Park Jimin, Kim Taehyung dan Jeon Jungkook. Tiga orang banduan ini telah ditawarkan untuk menjalani satu eksperimen atas dasar South Korean Special Forces. '30 Days' adalah sebuah eksperimen gila di mana para saintis ingin mengenal pasti kesan tidak tidur ke...

  • [C] Our Leader » Kim Namjoon «
    161K 27.6K 31

    " If you can't love Namjoon, " " It's mean you don't know how to love Bangtan well. " --------------------------------- THE WATTYS 2016 Started :- July 22, 2016 Ended :- July 22, 2016 #Elmeow #HakakGojes

    Completed  
  • [COMPLETED] Lie 거짓말 (Jin BTS)
    56.2K 7.8K 16

    Biarlah perpisahan yang menjadi penyelesaian jika itu yang terbaik.

    Completed  
  • The Ritual.
    4.7K 5.6K 9

    ❝ Unethical Religious Practice | Human Sacrifice ❞ ㅤDesa Bezuch merupakan sebuah perkampungan terpencil yang menjalankan sebuah ritual ngeri pada setiap tahun ke kelima, bulan September. Para rakyat Bezuch akan dipilih untuk dijadikan korban namun, tidak semua bakal terpilih. ㅤHanya seorang anak teruna dan seorang ga...

    Completed  
  • educational purposes ⌮ kang taehyun
    271K 16K 50

    ❝Can I have your number? It's for educational purposes.❞ © DIORTYUN Started: May 4, 2020 Completed: Aug 13, 2020 _________________________________ TXT/ TOMORROW X TOGETHER (투모로우바이투게더) - Kang Taehyun Fan Fiction

    Completed  
  • [C] Stockholm + San ATEEZ
    36.4K 5.1K 53

    《Sinopsis》San, seorang psychopath yang bekerjasama dengan Yunho dalam pasaran gelap menjual organ. Tugasnya adalah untuk mencari dan menculik mangsa untuk Yunho jualkan organ. Tetapi San lebih suka membunuh daripada menjual organ. One day, seorang perempuan terjatuh atas pokok limau San pada pukul 3 pagi lebih. San ke...

    Completed  
  • Typical Korean Fanfic [Book 1]
    693K 63K 201

    [Highest ranking #1 IN RANDOM 2016] SEDIAKAN POPCORN ! SAKSIKAN KEBABUNAN DRAMA DIDALAM ! CRINGEEEEE 2016

    Completed  
  • 𝕄𝕪𝕤𝕥𝕖𝕣𝕪 𝔹𝕠𝕕𝕪𝕘𝕦𝕒𝕣𝕕 - ℍ𝕒𝕣𝕦𝕥𝕠 𝕎𝕒𝕥𝕒𝕟𝕒𝕓𝕖
    3.9K 584 29

    "Aku nak lindung dia dari jauh. " - Haruto. "eh takyah la, lagipun si Yedam dah borong satu mall cari barang aku".- LeeJihan ""a-aku benci kau! Kau tak layak jadi teman wanita aku! Kau hanya la anak pelacur mana tah! Aku benci kau!!!!". - Hyunsuk Apakah akan terjadi pada Jihan? Apakah yang akan terjadi dalam kisah ini...

  • sᴄᴀʀʟᴇᴛᴛ sᴀɴ || 𝙲𝚑𝚘𝚒 𝚂𝚊𝚗 (EDIT)
    2.7K 737 27

    ᴛᴏxɪᴄ ʀᴇʟᴀᴛɪᴏɴsʜɪᴘ ⌫ Semuanya baik-baik sahaja sehingga mereka sedar, mereka menyimpan rahsia antara satu sama lain. Choi San yang menyimpan rahsia tentang masalah diri. Lee Hyun yang menyimpan rahsia tentang penipuannya. "Aku terpesona dengan senyuman indah itu disebalik sikap kejamnya." ⌦ On going ⌦ Start : 14 M...

  • revenge ; parkseonghwa
    44.4K 5.6K 30

    status 》 completed aku buat sebab nak balas dendam, tapi kenapa aku rasa macam aku terkena jerat sendiri? •geumvengers-2019

    Completed  
  • SECOND CHANCE || Na Jaemin√
    184K 20K 37

    keperitan seorang wanita yang menjalani hidupnya dalam keadaan yang sedang mengandung.. Na jaemin lelaki yang tidak mengakui yang dia telah mengandungkan wanita itu.. di caci, di hina dan di buang dari sekolah itu amat memeritkan bagi wanita itu.. setelah lima tahun tidak bersua muka akhirnya takdir menemukan mereka k...

    Completed