Select All
  • Beautiful Lies
    10.6M 465K 86

    Kisah Aiden & Melissa. Ucapkan dusta itu Katakan dengan indah Pejamkan mataku Andaikan saja kita bahagia

    Completed  
  • ISTERI 18 TAHUN
    1.3M 42.1K 45

    Amyra dan Tengku Shazmer berkahwin disebabkan suatu hal yang tidak disengajakan. Amyra yang masih dibawah umur menyebabkan Tengku Shazmer tiada pilihan lain. Sama ada bernikah atau menerima sebatan dan dipenjarakan. Rumah tangga mereka sepertinya meniti bahagia apabila Tengku Shazmer mula mempercayai Amyra seorang yan...

    Completed  
  • Milik Jibrail
    2.5M 174K 53

    [ Complete 21/2/2023 ] PDRM. Stop looking for happiness in the same place you lost it. "I can protect myself, Papa." -Yasmeen Alana. "Touch her and I'll break every bone in your body." -Mohd Zeyad Jibrail. Her protective husband. -Immortal love song ( Mahadewa feat Judika )

    Completed  
  • Ziyad Hayder
    747K 80.6K 63

    ⚠️Beware⚠️ : Hiatus (Jika tidak mempunyai kesabaran yang tinggi, tidak digalakkan untuk singgah dan baca. Tunggu status buku ni dah complete baru baca okie) BLURB ❝Maaf maaf, itu je yang kau tahu?❞ - Ziyad Hayder Pertemuan yang tak dijangka. Pertama kali, jejaka itu menyelamatkan dia daripada bekas tunang dia. Kali k...

  • Mi Veneno
    4M 315K 68

    Book 3 (New Generation) 1- Mi Esposa 2-Commando's His Treasure 3- Mi Veneno ACE gelaran yang diberikan kepadanya diatas kehebatan dan kebolehannya dalam melakukan semua perkara. Aura membunuh dan sikap dingin melebihi bapanya telah membuatkan dia lebih ditakuti oleh semua orang. Wajah tampan milik jejaka itu sentiasa...

    Mature
  • My Gangster Protector | Malay Novel | In Editing
    3.6M 227K 67

    [Highest Ranking #1 in Teen Fiction] " I do not belong to you, or to anyone else. I will talk to whomever I want, whenever I want." Bella menjeling Rafael tajam. Perangai over protective lelaki ini semakin hari semakin menjadi-jadi dan boleh buat dia naik gila ! "Not if it's some ass who thinks he can put his hands...

  • Terkecuali : Mikael
    826K 61K 44

    "Bila aku stres,aku hisap rokok."Katanya selamba dan melepaskan asap daripada bibirnya. What? Errghh. "Apa kata kau,kalau aku betul-betul nak bunuh diri." // "Let my box be empty.Don't full it with shit and lies...

    Completed  
  • Stay Qowiy,My Love ✔️
    3M 272K 106

    (This book was written when I was 16, and I no longer agree with some of the things stated in this book. It was cringy too mashaAllah, so In a way, read at your own risk and please, take only good lessons from this book.) "Stay qowiy?" "Yes,stay qowiy." -strictly,do not copy any of the ideas,phrases,words,dialogues fr...

    Completed  
  • Dalam Jagaan Devil [NOVEL]
    2.8M 156K 65

    Top 1 [Amazing Romance Genre🏅] Top [ GOOD STORYLINE 🏅] HANYA ADA SEPARUH CERITA KERANA SUDAH DIJADIKAN NOVEL "Ini bukan syurga, ini neraka! Kalau duduk dengan syaitan, sudah semestinya dia akan membawa aku ke neraka." Kemunculan Rayden Hidayat dalam hidupnya membawa satu makna. Lelaki berdarah kacukan cina itu dilah...

    Completed  
  • Leviathan Devlin:HIS DOMINANT LOVE [C]
    1.1M 55.9K 62

    𝙇𝙚𝙫𝙞𝙖𝙩𝙝𝙖𝙣 𝗗𝗲𝘃𝗹𝗶𝗻 𝗕𝗲𝗰𝗸𝗵𝗮𝗺 One word can describe him. A devil. 𝙍𝙤𝙨𝙚 𝙀𝙡𝙚𝙖𝙣𝙤𝙧 𝘼𝙪𝙙𝙚𝙡𝙞𝙖 His angel. Reminder⚠️ •new story •start(4/1/2022) •End(20/5/22) •penggunaan kata-kata kesat •typo bersepah

    Completed  
  • Faiq Evans [C]
    112K 5.4K 55

    COMPLETED Evans's Series [#2] Faiq Evans, lelaki yang terkenal dengan sifat misteri pada dirinya. Tiada siapa pun tahu tentang latar belakang keluarganya. Tiada siapa pun yang tahu tentang kebenaran tentang dirinya. Dia hanya dikenali sebagai Faiq,lelaki yang malu dan kurang berkomunikasi dengan orang di sekelilingnya...

    Completed  
  • Mrs. Uwais: My Wife From Heaven
    11.8M 502K 74

    (COMPLETED) Nur Hasya, atas alasan yang dia sendiri tidak tahu, dia telah menjadi buruan sesetengah pihak yang menyebabkan dia kehilangan seluruh ahli keluarganya sendiri. Uwais muncul sebagai hero dengan niat untuk melindungi gadis itu. Perkahwinan yang awalnya atas dasar simpati berubah kepada cinta. Uwais protectiv...

    Completed   Mature
  • SYARAT CINTA NIK NUFA
    519K 28.2K 45

    #1 in short story (26 disember 2017, 10.21 am) "Betul ni kau nak aku jadi isteri kau? Jangan menyesal." - Nik Nufa "Hok aloh comey dio maroh!" - Adam Eazril. Geli geleman Nik Nufa mendengar lelaki itu cuba bertutur loghat Kelantan. Pergolakan apa yang berlaku sehinggakan tiba-tiba Mek Wan bencikan Adam Eazril? Mampuk...

    Completed  
  • Bukan Untuk Dimiliki
    3.9M 243K 75

    Pertama : Singkirkan Ilya Humaira atau lebih tepat aku akan buat Airil Zafran ceraikan dia. Kedua : Kahwin dengan Airil Zafran, seperti yang kami rancang sepanjang sepuluh tahun menyemai cinta dan mengikat kasih sayang. Ketiga : Kami akan bahagia seperti yang aku impikan. Tetapi rancanganku ini tidak seindah yang dib...

    Completed  
  • Satu Mimpi ✔
    1.1M 61K 54

    [Just so you know, aku tak sependapat dengan 18y/o me anymore, like this is so cringy and stupid so read at your own risk] Kau tahu beza sayang dengan cinta? Cerita Nazreen dan Emilin ni bermula dari Senior Year. So yeah, this is a sequel but it still can stand on its own. Walau masa dan benua memisahkan mereka, kala...

    Completed  
  • Tengku Qaiser Mikael ( IN EDITING )
    944K 37.3K 46

    Also known as Bidadari Mr Mafia Tengku Qaiser Mikael Sebaris nama tu buatkan aku gila. Gila dengan cara nya, gila dengan sikapnya yang berubah ubah. Sekejap romantik sekejap beku sekejap garang tapi tak bermaksud semuanya negatif. Ada juga positif tentang nya lagi lagi matanya yang berwarna biru pekat serta wajah kaca...