Select All
  • [✔] 3. WITH J : after he left me
    8.2M 781K 32

    ❝Maafkan aku, bahkan hingga kau menutup mata, aku tak pernah bisa membahagiakanmu❞ ㅡLee Jeno ©tx421cph 200227 #1 in tragedy

    Completed   Mature
  • [✔] 4. After WITH J : hereditary
    8.5M 816K 37

    The Last Series of J's Universe ❝Mereka adalah pasangan yang ditentukan oleh langit, dengan takdir yang dibuat di luar batas kemampuan manusia.❞ ©tx421cph

    Completed   Mature
  • [✔] 2. After DEAR J
    26.7M 2.6M 52

    [Telah dibukukan, tidak tersedia di gramedia] ❝Percayakah kau akan sebuah reinkarnasi? Sebuah pengulangan tragedi kisah cinta yang dikenang sepanjang masa❞ Sebuah kisah, berlatarkan Tahun 2057 [Bahasa narasi baku ㅡau] ©tx421cph 190301 #1 in sci-fi 190301 #1 in scifi 190301 #1 in sciencefiction

    Completed   Mature
  • [✔] 1. DEAR J
    48.1M 4.2M 39

    [Telah Dibukukan, Tidak tersedia di Gramedia] ❝Untukmu, Na Jaemin. Laki-laki tak sempurna Sang pengagum hujan dan sajak❞ ©tx421cph

    Completed  
  • Eternal Love | Na Jaemin
    632K 25.2K 76

    » college au ❝ Our moments don't fade away ❞

    Completed  
  • Coffee | Jaemin X Reader | Na Jaemin | NCT FF
    4.1K 179 5

    In which a girl takes a boy's coffee order ≪ ⌛︎ ≪ ⌛︎ ≪ ⌛︎ ≪ ⌛︎ ≫ ⌛︎ ≫ ⌛︎ ≫ ⌛︎ ≫ cof·fee /ˈkôfē,ˈkäfē/ (n.) a hot drink made from the roasted and ground seeds (coffee beans) of a tropical shrub. ≪ ⌛︎ ≪ ⌛︎ ≪ ⌛︎ ≪ ⌛︎ ≫ ⌛︎ ≫ ⌛︎ ≫ ⌛︎ ≫ He stands there looking impatient and I roll my eyes. He's so incredibly annoying. I m...

  • 𝘊𝘩𝘢𝘪𝘯 • 𝘕𝘊𝘛 𝘋𝘳𝘦𝘢𝘮
    328 21 2

    "𝘤𝘩𝘈𝘐𝘕 𝘉𝘙𝘙𝘈𝘏𝘏 𝘙𝘌𝘈𝘊𝘛𝘐𝘖𝘕." "𝘊𝘏𝘌𝘕𝘓𝘌 𝘕𝘖𝘛 𝘕𝘖𝘞 𝘞𝘌 𝘔𝘐𝘎𝘏𝘛 𝘍𝘜𝘊𝘒𝘐𝘕𝘎 𝘋𝘐𝘌 𝘛𝘖𝘔𝘖𝘙𝘙𝘖𝘞." 𝘼 𝙠𝙞𝙡𝙡𝙚𝙧 𝙞𝙨 𝙤𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙡𝙤𝙤𝙨𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙞𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙜𝙧𝙤𝙪𝙣𝙙𝙨 𝙤𝙛 𝙎𝙚𝙤𝙪𝙡 𝙈𝙚𝙩𝙧𝙤𝙥𝙤𝙡𝙞𝙩𝙖𝙣 𝙃𝙞𝙜𝙝 𝙎𝙘𝙝𝙤𝙤𝙡. 𝘾𝙖𝙣 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙚𝙣𝙙 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙞𝙣? 𝗜𝗻...

  • The Cold CEO (Jaemin X Reader)
    13.7K 1.4K 15

    "Kenapa? Kenapa dia tinggalkan aku?!" Jerit y/n yang tengah menangis "Takdir y/n...sayang semuanya akan okay dah jangan nangis" kata Mrs. Lee "Dah lah y/n jangan nangis okay? Aku sentiasa dengan kau" pujuk jihyo "Tipu...dia penipu.." Dia nangis sambil berpeluk tubuh . . . . . Apa yang terjadi dekat y/n?? . . . . . NJM...

    Completed  
  • Solitary ♢ Na Jaemin
    1.7M 78.6K 48

    ♢ He was the one everyone stayed away from, she was the one everyone loved

    Completed  
  • - j(nt)
    8.4K 1.1K 4

    "atas nama siapa, ya? "atas nama cinta." r's | 2023, @mintytxt

  • 《•𝕕𝕒𝕟𝕘𝕖𝕣𝕠𝕦𝕤 𝕝𝕠𝕧𝕖•》~ʲᵃᵉᵐᶦⁿ ᶠᶠ
    153K 3.2K 22

    "Please, I just want to talk." I was scared of him. He was going to hurt me. If he killed Moonbin, he could kill me too. Started : April 17, 2020 Completed : April 26, 2020 Bonus chapter : June 27, 2020 New book trailer : June 28, 2020 #45 for nctff - 4/19/20 #9 for Jaeminff - 4/19/20 #100 for nctfanfic - 4/19/20

    Completed  
  • everything. na jaemin
    5.6K 526 48

    "you're an idol. i'm just mere citizen here. what am i to you anyway?" "my everything." in which na jaemin met a girl during his stay in the hospital because of his back injury and they both showed to eachother the meaning of everything. epistolary and a bit of narration follow normal timeline

  • Neighbors ; Na Jaemin
    1.5K 77 9

    "Your too cute to be just my neighbor"

  • yandere ; na jaemin
    379 28 5

    "saya sayang awak ketat - ketat kalau boleh semua benda saya nak buatkan untuk awak" - najaemin "kalau awak sayang kenapa seksa saya macam ni?"

  • 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐚𝐠𝐚𝐢𝐧 ↫나재민
    25.9K 3.4K 37

    [2020] short fanfic coretan hati milik jaemin , untuk sayang .

    Completed  
  • [C] love you -njm-
    119K 14.8K 94

    Kalau u rasa ff ni cringe apa semua, stop baca, no hating, just diam. Thanks. ❝ aku dah break up dengan dia, so aku nak kau break up dengan Doyoung sunbae now ❞ - Na Jaemin, ɴᴀɴᴀ. ──── ∗ ⋅◈⋅ ∗ ──── ✥ kisah seketul perempuan bernama jera crushing dekat seketul na jaemin selama 4 tahun but crushing goes...

    Completed  
  • [H]sayang ? / Na Jaemin
    2.4K 238 8

    "anak itik tokwi mandi dalam kolam" "bangun lagi tidur lagi" "setan apa yang merasuki mu" aku tulis berdasarkan kerjasama otak aku afufu.

  • [OG] Second Happiness ♧NA JAEMIN♧ {두 번째 행복:나재민}
    969 135 24

    "Datang sini then kau boleh claim hadiah kau"Jafni "Okay then I'll go and see you there"Isya "Isya don't.Please stay with me until my last breath"Yukhei Apa yang terjadi?Nak tahu?Asilalah baca kalau nak tahu Malay Fanfic Anda sangat dialu-alukan untuk membaca fanfic ini💕Kalau rasa best please vote and share with your...

  • [C] 𝑷𝑨𝑲𝑪𝑰𝑲 𝑲𝑬𝑩𝑼𝑵 | 쟈니 [Johnny]
    35.8K 6.3K 69

    Akibat bosan dengan pekerjaan mewah , dirinya memilih untuk turun ke bawah. Menjadi seorang pekebun bukanlah senang bagi orang diluar sana. Tetapi akibat dirinya berminat dengan pekerjaan tersebut , dia memilih untuk menjadi pakcik kebun disalah satu sekolah yang terkenal. Pakcik kebun paling hensem setakat ni. Kora...

    Completed  
  • knight in amor | na jaemin
    176K 6.9K 84

    There's a thin line between Love and Friendship. And they were dancing on it. • "Maybe one day your rhythms will align and your song will be the most beautiful one this world's ever heard" RANKINGS: #1 in JAEMIN #1 in JENO #1 in NCTDREAM #3 in NCT

    Completed   Mature
  • sunny, jaemin
    544 112 11

    Sunny, but now it seems rain.

    Completed  
  • Perfect Enough [NaJaemin]
    3K 476 31

    "macam mana saya nak percaya dekat awak na jaemin?!family awak..family awak bunuh papa saya!family awak hancurkan hidup saya!"-moon areum "maafkan saya..maafkan saya sebab hancurkan hidup awak."-na jaemin ••••••••••• "lucu.even saya tutup matapun saya masih nampak awak"-na jaemin "everywhere is you."-moon areum

    Completed  
  • complete opposite, ⁿᵃ ʲᵃᵉᵐⁱⁿ
    53.2K 1.8K 11

    "They were the complete opposite." ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔ A boy getting a girl known for her strong and rough image in trouble because of his mistake and took the blame on himself.. 「 Thank you to Lee_Umiy for the old cover!! 」

    Completed  
  • Loner | Na Jaemin X Reader Fanfic
    828 20 3

    "Can I be your friend?" "Sure" He smiled

  • admirer | na jaemin ✔️
    9.3K 470 32

    " na jaemin you changed my life "

  • paper planes | jaemin ✔
    8.2K 356 13

    he picked up someone's paper plane. © mrshanemiya 2020 [short story]

    Completed  
  • 𝐇𝐨𝐬𝐭𝐞𝐥
    59.7K 4.8K 59

    ✦𝐑𝐨𝐚𝐝 𝐭𝐨 𝟓𝟗𝐊 𝐯𝐢𝐞𝐰𝐬 > 𝐋𝐞𝐭'𝐬 𝐠𝐞𝐭 𝐢𝐭!✦ 𝙈𝙖𝙣𝙪𝙨𝙞𝙖 𝙢𝙚𝙢𝙞𝙡𝙞𝙠𝙞 𝙗𝙚𝙧𝙗𝙖𝙜𝙖𝙞 𝙟𝙚𝙣𝙞𝙨 𝙨𝙞𝙛𝙖𝙩 𝙨𝙚𝙗𝙚𝙣𝙖𝙧. 𝙅𝙖𝙙𝙞 𝙢𝙖𝙧𝙞 𝙠𝙞𝙩𝙖 𝙡𝙞𝙝𝙖𝙩 𝙜𝙚𝙡𝙖𝙜𝙖𝙩-𝙜𝙚𝙡𝙖𝙜𝙖𝙩 𝙖𝙣𝙖𝙠 𝙙𝙞𝙙𝙞𝙠 𝙇𝙚𝙚 𝙎𝙤𝙤 𝙈𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙡𝙖𝙠𝙪 𝙋𝙚𝙣𝙜𝙚𝙩𝙪𝙖 𝙙𝙞 𝙨𝙚𝙠𝙤𝙡𝙖𝙝 𝙉𝙚𝙤 𝘾𝙞𝙩�...

    Completed  
  • honeymoon ━ njm
    78.4K 3.3K 35

    ━ 𝐡𝐨𝐧𝐞𝐲𝐦𝐨𝐨𝐧 // 𝐧𝐚 𝐣𝐚𝐞𝐦𝐢𝐧 # ハネムーン ━ 𝐰𝐞𝐫𝐞𝐰𝐨𝐥𝐟 𝐚𝐮 ☽ "𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐬𝐲𝐦𝐩𝐚𝐭𝐡𝐞𝐭𝐢𝐜 𝐡𝐞𝐚𝐫𝐭 𝐢𝐬 𝐥𝐢𝐤𝐞 𝐡𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐨𝐨𝐧"