Select All
  • KANKU BADİ
    90.4K 8K 25

    Çocukluğunu iki dostuyla geçirerek büyümüş olan Lila, o akşam arkadaşının çalıştığı hastanenin morg bölümünde yalnız kalmıştı. Başına geleceklerden bihaber oturmuş cesetlerin bekçiliğini yaparken, bir ölünün canlanmasıyla neye uğradığını şaşırır. Görünürde ölü olan kadın dimdik karşısında dururken, ona hayatını değiş...

    Completed  
  • ALAZ (KİTAP OLDU)
    27.2K 2.6K 31

    KAR SERÇESİ SERİSİ I • ALAZ - MÜPTELA YAYINLARI aracılığı ile raflarda yerini aldı. . Son 3 bölümü yüklü değildir!

    Completed  
  • Bukalemun Seansı
    3.1K 303 4

    Bütün dünya peşinde, En tehlikeli düşmanın yakınındaysa, Kaçış planın nedir? Kurtulmak için, En iyi casusluk oyununu planla. *5 sene sonra dönüyorum. Kitaplaşacağı için cümle, sahne, kurgu tüm hakkı saklıdır. Sevgiler, Büşra.

  • SACRIFICE (Kurban) / Tamamlandı!
    3.7K 502 27

    "... Peki ezelden beridir düşman olan iki tarafa sahip bir dünyada melez olmak bir nimet miydi, yoksa verilebilecek en acımasız lanet mi?" İntikam için kan dökenlerin yanında mısın, tanrının emirlerine sorgulamadan uyanların tarafında mı? Gerçi, bu iki seçenek kulağa pek de birbirinden farklı gelmiyor.

    Completed  
  • Ressamın Şarkısı
    1K 161 12

    "Sana zarar verecek bir şey yapmam." Şoka girmiş bir şekilde ona bakakaldım. Diğer dediklerine şaşırmışken son cümlesi şaşkınlıktan dudaklarımın aralanmasına neden olacak darbeyi vurmuştu.

  • Kaderim Sensin
    110 7 2

    Babasının borçları yüzünden Polat Şirvanla evlenmek zorunda kalan Bade Altunzade kızımız gelecekte hangi zorluklarla karşılaşıcak okuyalım ve görelim bakalım Eğlencesine yazdığım bir kitap fazla takılmayın umarım beğenirsiniz elimden geldiğince güzel yazmaya çalışıcam kendinize iyi bakın aşklarım. #aşiret #evlilik #ba...