Select All
  • HIDDEN CARD: THE UNTOLD TRUTH
    237 102 21

    Hidden 1st series: Gaviel High-school Sekolah yang cukup terkenal dengan reputasinya dan anak-anak yang dihantar belajar di sini bukan calang-calang orang. Sama ada pintar atau kaya,itu sahaja pilihan yang ada untuk bertahan lama di situ. Siapa sangka ada sisi gelap yang disembunyikan sekolah ini sehingga suatu hari s...

  • His Unexpected Love | OG
    1.3K 110 15

    vote and comment ya, thankyouu🫶

  • NOTA
    1.8K 692 44

    Nota Buat Si Cinta. Senandika bercerita, Berkisah derita penuh cinta. ••• COVER BY @-ayrain PUBLISHED : 15 JULY 2023 END :-

  • TAKDIR CINTA KITA || OG
    1.9K 373 13

    Dijual oleh pakcik sendiri? Itulah dia Helena Shayla. Dijual oleh pakcik saudaranya demi melangsaikan hutang-hutangnya dengan Ahlong. Nasib nya tidak seperti orang lain. Kehidupannya selalu ditimpah masalah, satu demi satu datang. sehinggalah seorang jejaka datang untuk membelinya dari Ahlong yang bernama Farouq Carlo...

    Mature
  • Darren's Brutality {SU}
    98 20 6

    Start: 8/5/2024 End:- Cinta bercampur dendam.Tepat buat Darren Aldric Uwais dan Helena Marsya. Disebabkan kesalahannya pada masa lalu telah memakan dirinya sendiri.Yang paling sakit,dia dibuang seperti sampah oleh keluarganya atas sebab malu mempunyai anak sepertinya. "Papa tolong jangan paksa Helena gugurkan kandunga...

  • 𝗧𝗮𝗸𝗱𝗶𝗿 𝗖𝗶𝗻𝘁𝗮 𝗞𝗶𝘁𝗮 ( og )
    260 27 3

    [ slow update ] [ Editing ] ' 𝐓𝐈𝐓𝐋𝐄 Takdir Cinta Kita ' 𝐓𝐈𝐌𝐄𝐋𝐈𝐍𝐄 𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧 : 10 Mar 2024 𝗘𝗡𝗗 : 2024 ' 𝐖𝐑𝐈𝐓𝐄𝐑 @mstrvlight ' 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐒𝐎𝐍𝐆 Untuk Mencintaimu by Seventeen

  • DISTANCE OF LOVE
    1.3K 340 35

    She , has everything in the world while He , has to work harder to get it to complete his world . two people different background fall in love despite the different ages . ATHENA ILYAS CARNAN - " come work with me and i will give you everything that you want . " the woman that offers him a job and life and the woman...

    Mature
  • His Rules
    3.6K 433 19

    Start : 13 Januari 2024 End : - "Maaf sebab dah mengecewakan kau, tetapi aku buat semua ini bersebab. Yang pasti, bukan kerana kau,"

  • Alia Rose : Secret To Be Revealed
    6.6K 484 20

    Slow Update / Ongoing Alia Rose | Secret To Be Revealed "Jangan pernah bangkitkan jiwanya yang dah mati bahkan kau takkan mampu melawannya." - Rose ALL RIGHT RESERVED Start : 1 Jan 2019 End : -

  • OG | KEMBALIKAN RASA ITU
    4.5K 420 15

    Aku? Nama aku Zuhal Afreena. Unik kan nama aku? Paras rupa aku pun memang cantik dan menawan. Semasa aku kecil, aku pernah menjadi juara bertahan pertandingan Ratu Kebaya selama 5 tahun berturut-turut. Lelaki di kampung pun memang ramai yang meminati aku. Tetapi, wajah cantik pun tidak guna kalau aku sudah memegang s...

  • HAIDER LUTHFAN
    6.5M 325K 76

    [COMPLETED] "Tugas saya sebagai isteri awak dah selesai. Selamat tinggal Haider Luthfan." Larayne Xaviera x Haider Luthfan All rights reserved by thelifeof_rene Start:Januari 2022 End : Mac 2022 ⚠️Emosi Berat! ⚠️Read at your own risk!

    Completed   Mature
  • SARAH ✔️
    49.8K 2.5K 75

    Kepulangan Sarah Sorfina ke tanah air bukanlah kehendak dia semata melainkan kemahuan Tan Sri Syazwan. Pertemuan dengan Mukhriz Arrayan juga tidak disengajakan tetapi takdir membawa mereka ke alam perkahwinan yang sebenarnya penuh dengan rahsia. "You nak jadi wife I?" - Mukhriz Arrayan "Riz, I bukan tak sudi. Tapi you...

    Completed  
  • ZA'IM UKHROWI [C]
    777K 32.1K 68

    # 1st Sambalado Series * karya pertama 'Crush' itu perkataan yang sesuai untuk si gadis yang ceria seperti Adra Umaira yang mencintai seorang lelaki dalam diam. Namun, sejak mengenali lelaki yang disukainya itu perlahan-lahan sikap sebenar gadis itu semakin hilang. Mula mendiamkan diri, sakit hati sendiri, memendam ra...

    Completed   Mature
  • ENIGMA (ɪɴ ᴇᴅɪᴛɪɴɢ)
    661 119 4

    [ 𝐀 𝐡𝐨𝐭 𝐚𝐬𝐬𝐚𝐬𝐢𝐧 𝐗 𝐜𝐫𝐚𝐳𝐲 𝐌𝐌𝐀 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡 ] • • • • • • • "SAVE OR KILL?" (New version of Mr Hot Killer) • • • • • • • "I will be your Knight." "Lets protect each other." • • • • • • • - Action Mystery Romance (SEDANG DIEDIT)

  • ARIES (C)
    1.2M 65.8K 66

    𝐂𝐎𝐃𝐄 : 𝐁𝐀𝐑𝐀𝐇 𝐎𝐓𝐀𝐊 + 𝐃𝐄𝐑𝐀 𝟏𝟖+ ‼️ 𝐓𝐨𝐩 𝟏 𝐇𝐢𝐠𝐡𝐞𝐬𝐭 𝐑𝐚𝐧𝐤𝐢𝐧𝐠 - 𝐇𝐚𝐩𝐩𝐲 (𝟐𝟏-𝟐𝟐) 𝐓𝐨𝐩 𝟏 𝐇𝐢𝐠𝐡𝐞𝐬𝐭 𝐑𝐚𝐧𝐤𝐢𝐧𝐠 - 𝐓𝐡𝐞 𝐁𝐞𝐬𝐭 𝐏𝐥𝐨𝐭 𝐓𝐰𝐢𝐬𝐭 (𝟐𝟏-𝟐𝟐) Selepas kematian keluarganya kehidupan Aries bagaikan tiada arah. Dia bersendirian dan dibesarkan dengan kesakita...

    Completed   Mature
  • MEMORIES
    8.6K 1.4K 10

    [REWRITE > IN EDITING] Kenangan Itu Akan Kekal Selamanya Dalam Ingatan. -TENGAH KARANG BLURB BARU- ••• PUBLISHED : 14 AUGUST 2021 ENDED : 3 MARCH 2023

  • C | SURI HATI MR.ARMAN
    27K 2.4K 35

    ꧁ second book ꧂ COMPLETED ✓ "When you're beside me , you make my heart abnormal" - AR ♧︎︎︎♧︎︎︎♧︎︎︎ "Aku kenal perempuan . Dia kalau dah start sayang someone tu , susah nak move on" - AR ♧︎︎︎♧︎︎︎♧︎︎︎ "Kau ke yang angkat aku sampai atas katil?" - HQ ☘︎ sebuah kisah cinta bermula dari benci yang bertukar menjadi sayang...

    Completed  
  • NIKAH MUDA 🦋 [Completed]
    198K 11K 71

    Usia 18 tahun ? Tetapi sudah mendirikan rumah tangga. Airabella dan Danial Lee yang sudah 3 tahun menjalani hubungan percintaan akhirnya beralih ke tahap yang lebih serius iaitu ke jinjang pelamin. Tetapi perkahwinan mereka itu tiada siapa tahu, kerana ketika itu mereka masih belajar di kampus yang sama. Ini kerana...

    Completed  
  • Isteri Buat Talhah
    4.6K 846 14

    Talhah suka Athalia. Athalia suka Talhah. Mudah. Cute je kisah cinta mereka kan? Ke... Tak? "I tak sure... Kalau you betul-betul sayang kan I. I pun tak sure kalau I betul-betul sayang you." "Then, how about seal a kiss to confirm it?" [ ON - GOING ] malas nak buat prequel asing so aku sumbat je dalam ni

    Mature
  • 𝗣𝘀𝘆𝗰𝗵𝗼𝗽𝗮𝘁𝗵 𝗗𝗶𝗮𝗿𝘆 | 𝗖
    308K 18.7K 53

    ♔︎𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐬𝐧'𝐭 𝐚𝐥𝐰𝐚𝐲𝐬 𝐞𝐧𝐝 𝐰𝐞𝐥𝐥, 𝐛𝐞𝐚𝐬𝐭𝐢𝐞♔︎ " I love You Rayden Anaqi..." " I love you too Nellisa Adelle..." Liar! Liar! Liar! Nellisa Adelle. Nama seindah rupa. Kecantikkan paras rupanya mampu membuatkan jejaka lain jatuh tersungkur. Namun itu bukanlah apa yang dimahukan. Dia mahu Rayd...

    Completed  
  • ISTERI TUAN GHIBRAN
    1.5M 127K 44

    She is mine❞ "Tuan muda, puan buat hal lagi dia curi ayam jiran." Menjadi suami seorang gadis yang nakal memang pilihan nya namun menjaga gadis itu bukan lah sesenang yang disangkakan oleh nya. "Tuan muda tuan muda eh tak sedar ker diri tu dah tua orang asyik panggil tuan muda."- Dahlia umairah. "Yang kau...

  • [B1] MAHFUZ (TERBIT)
    3.1M 36.1K 16

    (2020 - belum di-edit. Ayat berterabur) "Mungkin sudah tertulis disana, kau dan aku bukan takdir" - kawasan bahaya HAHA

    Completed   Mature