Select All
  • Supernatural / I Need You
    22.3K 1.3K 34

    Dean ve Sam 3 yıldır görmedikleri Anna'nın evine gidip onu alıyorlar eskiden çok yakın olan Anna Sam ve Dean tekrar birlikte avlanmaya başlıyorlar. Supernatural FanFiction'dır.

    Completed   Mature
  • Supernatural
    5.5K 192 6

    Dean, Sam ve Castiel tüm olanlardan sonra büyük bir faciayla karşılaşıyorlar... Saldırıdan kurtarılan tek kişi olan Hayley, Dean ile birlikte ava çıkıyor. Yaratık istilasının sebebini öğrenebilecekler mi?

    Completed  
  • Supernatural / New Home
    17.1K 1K 28

    Eğer bir Avcıysanız , doğaüstü canavarları öldürmek bir yana , hayatınız diğer insanlardan farklıdır.Ucuz moteller arasında savrulmak , herhangi bir özel hayatınız , eşiniz , çocuklar olmadan şiddet dolu bir hayat yaşamak.Winchesterların yaşamı. Ella Parker , üniversiteye gitmek , arkadaşlarıyla takılmak ve ders çalış...

  • Unknown Fallen (Supernatural)
    25.1K 1.2K 20

    Winchester kardeşlerin maceraları devam ediyor! Cennete karşı gelip kendini Winchester'ları korumaya adayan melek Castiello,babalarının ölmesiyle onları kolları altına alıp onlara sahip çıkan avcı Bobby bu maceralarda kardeşlerin yanındalar. Birkaç eski dost Winchester'lara katılıyor.Fakat bilinmeyen bir kişi birden o...

  • Supernatural,Teen Wolf ve The Vampire Diaries Replikleri
    733K 31.7K 197

    En sevdiğiniz dizilerden Supernatural,Teen Wolf,The Vampire Diaris ile ilgili tüm replikler,röportajlar ve haberler burada :) Kitabın ikincisi: SPN, TW, TVD REPLİKLERİ olarak çalışmalarımdan bulabilirsiniz. Kapak Tasarımı: @rotices :)