Select All
  • Virgin Mystery (Part 2)
    1M 65.6K 55

    De fiecare data cand incerc sa uit, tu imi amintesti .De fiecare data cand vreau sa te urasc , tu imi spui ca ma iubesti .De fiecare data cand vreau sa plec tu ma tragi la pieptul tau si ma saruti .Am nevoie sa ma lasi ...sa ma lasi sa te iubesc asa cum vreau eu .

    Completed   Mature
  • Virgin Soul
    1.9M 107K 66

    Nu stiu sa iubesc , nu pot sa iubesc , imi e frica sa iubesc ... stiu ca iubirea doare , o stiu chiar daca nu am iubit niciodata . (15 +)

    Completed   Mature
  • Play or be played
    2.8M 89.7K 36

    Jocul poate fi de atat de multe feluri. Poate fi unul nevinovat, sau o inscenare haotica in toata regula. Poate fi unul distractiv, ludic, sau o adevarata lovitura nimicitoare. Poate fi un joc corect, sau unul al naibii de murdar. Pot exista reguli, sau nu. Si nu in ultimul rand, poti sa alegi daca vrei sa fii pradato...

    Completed   Mature
  • Seductie vanata
    1.4M 59.1K 28

    Un accident i-a adus impreuna...dar sunt atatea lucruri care ii despart.

    Completed  
  • Mai intai, prinde-ma!
    410K 24K 25

    O dragoste ce pare imposibilă și care e pusă la grele încercări de soartă!

  • Fake Fiancée [HS]- Română.
    655K 34.8K 47

    Este o linie subţire între prefăcătorie şi adevăr… Este o line subţire între iubire şi ură… Cum au reuşit să le rupă pe ambele? Nu este povestea mea, eu doar o traduc. All rights reserved: @musicnotes.

    Completed  
  • Summer Camp
    1.9M 87.6K 46

    Acum mulți ani, tripleții Raiden, Dylan și Alyssa s-au născut. Au avut o copilărie mai neobișnuită față de copii ordinari, dar au avut parte de multă distracție. Acum au crescut, și sunt niște adolescenți în toată firea. Ceea ce înseamnă că au probleme, și încă câte. Părinții lor îi obligă pe tripleți să meargă într-o...

    Completed