Select All
  • [C] Crazy Neighbour | JJK
    230K 35.1K 38

    Rupa kacaknya langsung tidak mengusik hatiku. Kerana perangai gilanya yang mencecah level maksimum. Start: 12/1/2019 End: 02/05/2019 Photo [Using For Cover]: shaza @starryjee #1 in fanfiction (6/5/2020)

    Completed  
  • [C] Babe | Kim Taehyung
    252K 37.5K 51

    Remake Version of 'His Roommate' "Kisah di mana seorang gadis menyamar sebagai seorang lelaki. Mudah? Jawapannya tidak dengan adanya kewujudan Kim Taehyung." Start: 15/2/2019 End: 20/5/2019 Photo [Using For Cover]: Credit to rightful owner on Pinterest/Canva Design #3 in fanfiction on 28/7/2020

    Completed  
  • Still With You | jjk [✓]
    241K 37.7K 155

    "Jangan dekat, kalau tak saya terjun!" "Terjun jelah, ingat aku kisah ke? Aku naik ni pun sebab nak ambil angin." Di saat dirinya terasa rapuh, tuhan hadirkan seseorang di dalam hidupnya. Jeon Jungkook. Lelaki itu terlihat biasa, tenang, seperti tiada masalah hidup namun jauh di sudut hatinya, dia menangis. [🌼🌼🌼...

    Completed  
  • [AKAN DIBUKUKAN] Suami Sebelah Meja | Park Jimin
    876K 85.7K 200

    "Hi sayang. Kerja sekolah semalam dah siap?" Park Jimin duduk dihadapan aku lalu membelek buku latihan aku. "Tak payah sibuklah!" Add to your reading list 🌸 - author notes : Thank you for supporting this fanfic 💖 I love you <3 Highest Ranking: #1 bts #1 fanfiction #1 kpop #1 jhope #1 jimin #1 suga #1 hoseok #2 jeon...

    Completed  
  • [AKAN DIBUKUKAN] Suami Sebelah Meja 2
    194K 20.2K 77

    Ini sambungan book 1 sebab dah limit chapter di sana😂 author notes : Thank you for supporting this fanfic 💖 I really appreciate it ~ I love you <3

    Completed