Select All
  • I LOVE YOU ENCIK SUAMI
    212K 8.9K 1

    [[completed]] Kisah klise yang selalu terjadi di dalam novel. Kahwin paksa. Terpaksa kahwin. "NO!" "If you don't marry someone, jangan harap papa nak bagi Izz pegang jawatan CEO dekat syarikat tu!" * * "Maafkan saya encik, saya tak sengaja." - Tengku Aryana Hannah. "Kau tengok apa dah jadi dekat kereta aku?! Senang-s...

    Completed  
  • -I'M MAFIA- (COMPLETE)
    237K 10.2K 45

    ADAM MIKAEL Adam merupakan seorang jejaka kacukan cina.Pekerjaannya sebagai CEO ZA Holding adalah hanya untuk pekerjaan gelapnya.Sifat dinginnya membuatkan ramai wanita tertarik dengannya.Dari satu job yang diberikan oleh bapanya,dia dipertemukan dengan Hani Umairah. Hani Umairah Seorang gadis polos yang tinggal bersa...

    Completed  
  • Daddy's Babygirl ; jjk
    19.7K 630 10

    C O M P L E T E D ❛ 𝗯𝗲𝗿𝗸𝗵𝗶𝗱𝗺𝗮𝘁 𝘀𝗲𝗯𝗮𝗴𝗮𝗶 𝘀𝗲𝘅 𝘀𝗹𝗮𝘃𝗲 𝗸𝗲𝗽𝗮𝗱𝗮 𝗖𝗘𝗢 𝘁𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻𝗮𝗹. 𝗸𝗮𝘂 𝗳𝗶𝗸𝗶𝗿 𝗺𝘂𝗱𝗮𝗵? ❜ start: 14 september 2020 end: 14 september 2020 © 𝗦𝗖𝗙𝗧𝗚𝗚𝗨𝗞-

    Completed   Mature
  • Sayang...Izinkan Aku Pergi (SUDAH DITERBITKAN) #readystock
    254K 4.8K 52

    (Highest Rank: #4) Nuzul Harissya, seorang gadis yang dipinggirkan keluarga tanpa sebab yang pasti. Sementara itu, kembarnya mendapat layanan istimewa. Kenapakah perkara ini terjadi? Apakah rahsia yang menghilangkan hak Nuzul Harissya dalam keluarganya sendiri? Kehadiran Izwan Fadli, lelaki ego yang selalu menyusahkan...

    Completed  
  • (COMPLETE)Mafia Love Story
    50.3K 1.5K 20

    kisah kehidupan mafia terkenal dengan orang biasa di mana pertemuan tidak disangka-sangka oleh mereka membuahkan bibit percintaan dan keadaan pula jadi huru hara bila musuh mafia tersebut muncul dengan niat yang tidak baik.

    Completed  
  • (C) Suami Aku Ketua Mafia?! edited✔️
    303K 11.5K 54

    EDITED Ain Nasuha seorang gadis kampung yang baru sampai ke KL menghadapi masalah apabila dia tertangkap basah dengan seorang lelaki didalam sebuah rumah sewanya. Hal ini menyebabkan dia terpaksa berkahwin dengan lelaki yang dia baru kenal tak sampai sehari. Identiti lelaki itu amat mencurigakan apabila dia berpindah...

    Completed  
  • Mr.Danger Aku Punya √√
    470K 13K 41

    Liya akhirnya dapat melarikan diri dri penjara kehidupan.Iaitu mak tirinya. Namun,terserempak pula dengan Raydan. Perwatakan lelaki itu kekadang membuatkan Liya geram dan kekadang membuatkannya suka.Akhirnya hatinya terpaut dengan lelaki itu. Namun ape yang lelaki itu sorokkan darinya? Apa pekerjaan lelaki itu? Kalau...

    Completed  
  • [E-BOOK] MR. BADBOY
    2.9M 22.8K 30

    SINOPSIS Atas harapan untuk mengubah nasib keluarganya, Warda Husna meneruskan pengajiannya ke peringkat yang lebih tinggi. Namun, semester pertama lagi dia sudah terjerat dengan Badboy kampus, Airil Afwan yang saban hari mengusik nafsunya. Pada mulanya, dia menurut atas sebab ugutan yang diterima. Lama kelamaan, hati...

    Mature
  • Sayang Kau Charming Mafia
    441K 12.8K 43

    Jatuh cinta dengan mafia mungkin benda yang mustahil. Tapi, benda tu dah pun terjadi kat aku. Cinta memang indah Tapi jangan lupa ada ombak nya. Kita lari ke mana pun masalah tetap datang. Jadinya kita harus hadapi sama ada kita nak atau tak. Allah tak akan datangkan ujian yang melampaui batas kita. #first #start;22/1...

    Completed  
  • Dalam Jagaan Devil [NOVEL]
    2.9M 161K 65

    Top 1 [Amazing Romance Genre🏅] Top [ GOOD STORYLINE 🏅] HANYA ADA SEPARUH CERITA KERANA SUDAH DIJADIKAN NOVEL "Ini bukan syurga, ini neraka! Kalau duduk dengan syaitan, sudah semestinya dia akan membawa aku ke neraka." Kemunculan Rayden Hidayat dalam hidupnya membawa satu makna. Lelaki berdarah kacukan cina itu dilah...

    Completed  
  • DIANA
    1.2M 57.7K 58

    COMPLETED Diana Darian x Tengku Eddie Diseksa oleh kakak dan ibu tiri sendiri dan akhirnya berkahwin dengan putera raja adalah kisah milik Cinderella. Tetapi tidak kali ini. Kisah ini tentang Diana si kakak tiri Cinderella yang menderita kerana perbuatan Cinderella sendiri. Kehadiran seorang 'Putera Hitler' menambahk...

    Completed   Mature
  • Dear Mr. CEO
    14.5K 348 50

    Kehidupan Lin AiXia (xia) adalah yang paling malang dan perkara yang paling malang ialah, xia secara tidak sengaja mengintip Mark Xayren (mark) , semasa tidak sengaja itu, xia mungkin melihat rahsia mark. Sejak itu, mark mengejarnya, dan dia melarikan diri ...dia ditindas, dia menentang ...dia jatuh, dia memulakan sem...

    Completed   Mature