Select All
 • Shiun që s'e desha kurrë
  21.6K 1.5K 19

  'Per ty jam gati te djeg dhe boten' 'E sheh shiun qe bie rreth nesh? Epo ky shi mund te shuaje zjarrin qe mund te nisesh ti. E une po pres per zjarrin e dikujt tjeter te shkrije akullin e zemres time'

  Completed  
 • ☘︎𝘿𝙖𝙨𝙝𝙣𝙞 𝙢𝙖𝙨 𝙢𝙖𝙧𝙩𝙚𝙨𝙚☘︎
  51K 4.1K 38

  -Hidhu. Banjau qefin tanve. -A po me zhdukesh. Kush te jep ty te drejt mem fole mua ashtu aa?! Kush je ti? -Kush jam une?!!

  Completed  
 • Stela
  3.1K 294 42

  Histori Personale 3

 • Vajza Që Më Bënë Të Vuaj
  13.8K 1.5K 86

  Histori Personale

 • Vajza Nga Tirana
  4.8K 454 58

  Histori personale 2

 • Kur Zgjedh Zemra
  196K 10.8K 42

  Ajo nga Veriu Ai nga Jugu Ajo ishte e llastuar. Ai i matur. Por asnjeri prej tyre nuk e linin te qete njeri tjetrin. Asnjeri nuk thonte po, por asnjeri nuk thonte jo. A/N: Per te shkruar kete liber kam marre pak ndihme nga nje shkodrane ketu ne wattpad. Besoj se e dini te gjithe kush eshte....

  Completed  
 • Haters - Lovers (Shqip)
  57.7K 3.4K 102

  Njihuni me Megan Kruz, një vajzë 23 vjeçare, krejt e vetme në mes të një qyteti të madh, me shumë taksa për të paguar, dhe me një jetë të vetmuar brenda 4 mureve të një apartameti të vjetëruar, fati i së cilës qe i shkruar të gjente sërish punë në një lokal me turne të ndryshme, pak pasi e pushuan nga puna e mëparshme...

  Mature