Select All
  • Takdir Yang Terindah
    30.9K 1.8K 39

    Pertemuan kali pertama yang memberi ingatan yang sangat bermakna buat seorang lelaki bernama Karl Zafran. Satu pertemuan yang tidak mempunyai sebarang makna bagi seorang wanita bernama Aireen Kamilia yang sememangnya tidak berminat untuk mengenali mana-mana lelaki selain kekasih hatinya yang sangat dia cintai dan tida...

    Completed  
  • Mungkin Tak Sempurna (Completed)
    335K 12.7K 85

    Pernah tak kau nak tinggalkan seseorang, tetapi sebenarnya kau sendiri tak nak berpisah. Dan kedua-duanya masih sayang. Namun keadaanlah memaksa kau mengakhiri semuanya. Dan saat semuanya berakhir, kau teringin balik semula. Tapi kau takut dikecewakan lagi. Tiga tahun lamanya berpisah, tidak sangka hari ini mereka dip...

    Completed  
  • Sweetie Mr Mualaf ✔️
    123K 10.8K 59

    [COMEDY ROMANCE] Chris nak jadi muslim? Adakah itu namanya fakehope anak-anak? Kepercayaannya kepada Tuhan hanya err 0.1% mungkin? Atau tiada langsung. He's an atheist. Apa yang dia tau, semua benda terletak pada nasib diri. Kalau malang, malang lah, begitu juga sebaliknya. "I doesn't believe God and yes I'm an atheis...

    Completed  
  • 𝐂 | 𝐋𝐎𝐕𝐄 𝐇𝐀𝐓𝐄
    469K 24K 59

    𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗦𝗲𝗿𝗶𝗲𝘀 •°. *࿐ «2𝐧𝐝 𝐁𝐎𝐎𝐊» ©2021• ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ ˚ ༘♡ ·˚𝐀𝐃𝐘 𝐀𝐒𝐇𝐑𝐀𝐅 𝐗 𝐀𝐑𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐀𝐓𝐈𝐋𝐈𝐀˚ ༘♡ ·˚ Adi Ashraf dan Ariana Atilia. Adi dengan sikap bekunya manakala Ariana dengan sikap cerianya. Apa akan jadi bila Ariana mengejar si beku, Adi? Tanpa mereka sedari, mereka dapat melengka...

    Completed  
  • C | SUAMI 3 BULAN
    800K 41.5K 58

    ROMANCE SERIES •°. *࿐ «1st story » ©2020• ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ ˚ ༘♡ ·˚ AFIQ RAIHAN X ANIS RAIHANNA ˚ ༘♡ ·˚ Afiq Raihan dan Anis Raihanna, dua insan yang tidak pernah sehaluan. Afiq Raihan dengan sikap yang menjengkelkan. Anis Raihanna dengan sikap garangnya. Pantang berjumpa pasti akan bergaduh! Pertunangan Anis Raihanna bersama...

    Completed  
  • ( ✔ ) Xavier's Cupcake
    133K 6.8K 40

    " Bella always be my only cupcake " >♡ Putera Hans Xavier ? Dia mempunyai rupa yang sangat kacak , dan duit yang dimiliki tidak pernah habis serta pandangan tajam dia , sangat menakutkan ! Dia ketua dalam dunia Mafia , lagi-lagi di kawasan keturunannya iaitu di Rome . Dia kaki perempuan dan tak pernah jatuh cinta cuma...

    Completed   Mature
  • C | HER MAFIA HUSBAND
    1.9M 88.3K 48

    HER HUSBAND SERIES •°. *࿐ «1st series » | ©2022 ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈ ˚ ༘♡ ·˚AIDEN LEO ZARIEFF X ADARA QALYSSA˚ ·˚ "A hero would sacrifice you to save the world, But a villain would sacrifice the world to save you, sweetheart." 𝖥𝗎𝗅𝗅 𝗌𝗒𝗇𝗈𝗉𝗌𝗂𝗌 𝗂𝗌 𝗍𝗁𝖾 𝗂𝗇𝗌𝗂𝖽𝖾. Word count :100k++ ✰ enemies to lover ✰ song pla...

    Completed   Mature
  • Garis Masa
    117K 8.8K 35

    SINOPSIS GARIS MASA.. #PBAKL19 Kehidupan itu bermula dengan kelahiran dan berakhir dengan kematian. Di tengah- tengahnya ada berjuta pilihan sepanjang garis masa kehidupan. Azril Aqil, seorang doktor tentera merangkap anak manja Umi dan Abah memilih untuk menjadi anggota pasukan khas Armada Laut DiRaja ; Trodaire dan...

    Completed  
  • The Silent Killer
    3.5M 162K 64

    Ini tak kelakar! ego seorang Nur Hani Syuhada tercalar kerana hadirnya manusia bernama Ahmad Irfan! Hani benci Irfan! tapi... dalam masa yang sama dia mengajar Hani erti hidup. mungkinkah dia? tak, yang penting cari Dia sebelum dia!

    Completed  
  • TUAN NAUFAL ✓
    848K 49K 76

    awas typo mengisahkan tentang engku aireen mikasya pelajar form 5 yang menyukai Tuan harraz Naufal ketua pelajar form 6 ... mikasya gadis yang cantik ,manis dan comel..digilai ramai lelaki naufal..jejaka yang digilai ramai gadis ..siapa yg memilikinya sgtlah bertuah..matanya yang berwarna kelabu ,muka yang cukup pake...

    Completed  
  • Salahkah Aku Menanti [TERBIT]
    1.3M 20.4K 29

    Iris Athiyyah Ahmad Fateh Aryan [Terbit Sept 2022] "Kan aku dah pernah promise, aku dan kau adalah satu. Sakitnya kau dua kali gandanya sakit untuk aku, Iris. Sakitnya aku, maka akan berganda-gandalah sakit kau!" Persahabatan yang terikat sedari mereka kecil telah menghadirkan satu rasa yang luar biasa di antara mere...

    Completed  
  • I Love You, Dian
    382K 17.7K 52

    [COMPLETED] Bukan lagi bayang. Afra Dian dah penat jadi bayang kakak sendiri, Nareesa Airin. Peluang diambil apabila pembuli dia push her buttons, Dian terus pindah sekolah. Tinggalkan Kuala Lumpur dan bina hidup baru di Negeri Sembilan. Sewaktu sudah bekerjaya sebagai seorang pi...

    Completed  
  • [COMPLETED] DANIEL FARISHA (2017)
    201K 7K 31

    Daniel Farisha ©️ 2017 Status : Completed "Saya harap awak masih anggap saya isteri awak, Niel." "Kita dah tak ada apa- apa." Jelas Farisha sedikit terkesan dengan kata- kata lelaki itu. "Siapa kata?" "Awak yang kata.." Sebab dia? Semuanya jadi luar jangka. Dia terlalu terburu- terburu. Sehingga tidak memikirkan pe...

    Completed  
  • ISTERI TUAN GHIBRAN
    1.4M 126K 44

    She is mine❞ "Tuan muda, puan buat hal lagi dia curi ayam jiran." Menjadi suami seorang gadis yang nakal memang pilihan nya namun menjaga gadis itu bukan lah sesenang yang disangkakan oleh nya. "Tuan muda tuan muda eh tak sedar ker diri tu dah tua orang asyik panggil tuan muda."- Dahlia umairah. "Yang kau...

  • Beautiful Path ✔
    1.4M 77.6K 55

    4th Romance by CikMardiah Cover by @_Aisywa NUREEN DAMIA. Dia ingatkan perkahwinan yang terbina atas dasar cinta itu akan kekal bahagia sampai bila-bila. Tapi salah. Takdir Tuhan siapa tahu, bukan ? Disaat dia sendiri berbadan dua, si suami curang. "Apa salah saya dekat awak, Ziyyad ? Apa dosa saya?" NUREEN DAMIA. "Me...

    Completed  
  • Bukan Cinta Sempurna ✓
    2.3M 27.6K 11

    (Terbit PBAKL 2024) Warning: Stories ini memerlukan tahap kesabaran yang tinggi. Mertua puaka HAHA. Blurb di dalam. Mula: 31/08/2021 Tamat: 30/3/2022

    Completed  
  • 𝐌𝐑𝐒 𝐙𝐔𝐋𝐐𝐀𝐃𝐑𝐄𝐄 𝐀𝐀𝐑𝐈𝐒 ©
    908K 57K 75

    𝟏📍𝟐𝟓𝟏𝟏𝟐𝟏/𝟐𝟐𝟎𝟓𝟐𝟐 𝐌𝐑𝐒 | COMPLETED 𝐙𝐔𝐋𝐐𝐀𝐃𝐑𝐄𝐄 𝐀𝐀𝐑𝐈𝐒 | 𝐒𝐘𝐀𝐑𝐈𝐅𝐀𝐇 𝐀𝐈𝐑𝐄𝐄𝐍. Satu kejadian yang membawa trauma dalam dirinya terjadi berturut-turut dalam hidup telah diselamatkan oleh seorang lelaki iaitu Zulqadree Aaris. Menyelamatkan gadis itu memberi kesan perasaan ingin melindu...

    Completed   Mature
  • Mrs Gibran
    1M 53.5K 63

    Ku Gibran Aaden*Harleen Delisha Pertemuan awal mereka sangat ringkas tetapi apabila si gadis mula ingin mencapai secebis kebahagian.Terlalu banyak dugaan yang perlu dia ditempuhi. "Aku takkan pernah anggap kau sebagai isteri.Bila tiba masanya nanti,aku yang sendiri yang akan meleraikan hubungan kita." "Saya nak jadi B...

    Completed  
  • [C] Kau VS Aku
    2.7M 90.6K 38

    📌 ADAPTASI SERIES SOOKA ORIGINAL 📌 TERBITAN MERCHNMORE.CO | Kau VS Aku : BUKU SATU | Pergaduhan seperti tiada pengakhiran. Kebencian yang tidak akan terpadam. Istilah Jatuh Hati tiada dalam fikiran. Percaya atau tidak, pergaduhan mereka hanyalah disebabkan perkara yang sangat remeh! Pergaduhan itu satu kebiasaan. Ta...

    Completed  
  • Malik's Babygirl ✔
    1.5M 87.4K 65

    𝐌𝐢𝐧𝐞'𝐬 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬 [UNEDITED] "Jika dulu kau yang kejar aku, sekarang biarlah aku yang kejar kau pula." "I take you as my babygirl." "Dasar janda miang." START:8MAY2022 END :22JULY2022

    Completed  
  • AIRIS ARDANI (COMPLETED)✓
    86K 5.2K 68

    (ART-ROMANCE) °2 ND BORN° Kepala dibotakkan, bekas cucuhan puntung rokok di segenap tubuh, lebam biru di merata-rata, parut dan torehan, kering air mata digantikan cairan merah. Minda bagaikan terbejat, tiada secebis memori yang tertinggal sebagai kenangan. Episod pertama kehidupan zaman kecil yang terhenti kembali b...

    Completed  
  • Hikayat Sang Pencinta ✔
    135K 7.1K 62

    Kisah ini, hanya sebuah hikayat yang tak seindah dongeng Cinderella. Di mana Cinderella yang pada mulanya cuma satu watak yang hina, sebelum bertukar menjadi puteri dan akhirnya hidup bahagia bersama sang putera raja. Namun hikayat aku ini...tak mungkin semudah itu. "Sya...takkan tak faham yang I busy sekarang." -Sya...

    Completed  
  • Bukan Yang Sempurna.
    1.1M 43K 75

    status; C O M P L E T E (24 April 2020). --- Blurb; "Sampai bila awak nak biar Aisha tu tinggal dengan kita? Dia tu adik angkat awak, bukan adik kandung awak!" - Suria. Berderai hati Aisha tatkala mendengar kata-kata Suria. Dia tahu yang dia sekadar menumpang di rumah Farid. Bagi Farid, Aisha merupakan amanah daripad...

  • [OG] Identity
    625K 31K 85

    Beautiful cover by @prncsiman Aryana Aqilah. Siapa sangka gadis yang dingin ini bisa mengubah hidup seorang Tengku Adam Iman Hanafie? "You're my Miele." - Tengku Adam Iman Hanafie. Disaat kesusahan melanda, dia datang menghulurkan tangan biarpun tahu tak akan disambut. "Kau sedih tapi kenapa kau tak menangis?" - Tengk...

    Completed  
  • Alamria (Magical World) BOOK 1
    642K 35.5K 137

    Di Alamria, semua orang mampu menggunakan magik. Namun malangnya ia tak berlaku pada Akid. Bagaimana dia akan survive dalam dunia yang penuh dengan cabaran ini?

  • Beautiful Broken Rules ✓
    1.5M 92.4K 75

    "𝑯𝒐𝒘 𝑳𝒐𝒗𝒆 𝑪𝒂𝒏 𝑩𝒆 𝑺𝒐 𝑪𝒓𝒖𝒆𝒍 𝒀𝒆𝒕 𝑺𝒘𝒆𝒆𝒕 𝑨𝒕 𝑻𝒉𝒆 𝑺𝒂𝒎𝒆 𝑻𝒊𝒎𝒆?" Tengku Adyan Hayder vs Qaireen Zenia TENGKU ADYAN HAYDER - Seorang lelaki yang mempunyai perwatakkan dingin tetapi kacak dan juga kaya. Dingin apabila bersama dengan orang yang baru dikenalinya. Sweet talker apabila bersam...

    Completed  
  • C | ELVIEN ANGELO R'ZEN √
    1M 114K 93

    Pernah dengar nama Angelo ? Siapa dia ? Sisi jahat Tengku Azhar Azeem ? Bukan, itu lain lagi. ELVIEN ANGELO adalah jejaka yang tak kena dengan umur. Umur dah besar panjang, tapi perangai dia, kalah budak-budak. Straight dalam berbicara dan menjawab. Segala jawapannya, memang minta penumbuk sulung. Tapi, apa yang meris...

    Completed  
  • BABYGIRL MR HAYYAN QALISH | C
    4M 285K 73

    First romance story by cweetiee 𝐇𝐀𝐘𝐘𝐀𝐍 𝐐𝐇𝐀𝐋𝐈𝐒𝐇 𝐅𝐈𝐓 𝐐𝐀𝐒𝐄𝐇 𝐀𝐑𝐈𝐀𝐍𝐀. Tidak tersangka di dalam fikiran Qaseh yang dia bakal berkhawin dengan seorang jejaka yang mempunyai semuanya, seperti drama melayu yang dia berkhawin dengan ceo terkenal. HAYYAN QHALISH sepotong nama yang mampu membu...

    Completed  
  • Delisha Andara ✔
    2.8M 149K 61

    6th Romance by CikMardiah DELISHA ANDARA Binti Datuk Sri Ismadi. Gadis lincah berusia 25 tahun yang hidupnya dipenuhi dengan kemewahan. Dari hujung rambut sehingga lah ke hujung kaki, semuanya terletak elok barangan berjenama. Setakat barangan di Chow Kit, sebelah mata pun dia tak pandang. Eh, dia kan anak Datuk. Datu...

    Completed  
  • The Prodigy
    4.4K 309 22

    The German Twins Series Vol II (slow update) Known as Love Conquers All Atas sebab bersalah kerana telah mencederakan seorang perempuan tanpa sengaja di sebuah restoran, Allen Daryan telah membuat keputusan drastik untuk mengahwininya. Mahu dipendekkan cerita, dia jatuh cinta pandang pertama. Aylana Darilyn satu-satu...

    Mature