Select All
  • Sokak Arası
    3.1K 231 12

    Kan damarlarımda hızlı bir şekilde pompalanıyor, kalbim adeta elimde atıyordu. Defalarca kötü anlar yaşasakta kendimi ona çekilmekten alı koyamıyordum. Daha fazla yaklaştı. Daha, daha, daha fazla. "Cipsten daha mı değerli? Beni yakıştırdığın lakap düşündüklerinle uyuşmuyor nedense" Sen benim sesim olmalısın sustuğumda...

  • BİR DENİZ KIZI HİKAYESİ (24/03/2015) Kitap Olmuştur.
    6.1M 139K 35

    Bir erkek... Hayatın sadece eğlenceden ibaret olduğunu sanan.. Ve bir deniz perisi... Bir sebeple dünyaya gelen.. Ve bir aşk... İmkansıza çare bulmaya çalışan..

  • YİTİRİLMİŞ AŞKIN ARDINDAN
    2.4K 305 6

    ıslah evinde büyütülmüs kücük kızın yasadiklari ..gecmis ve gelecek arasindaki ince cizgi.. ya derin ona ne olacak??

  • SİYAHIN AYDINLIK TONU(askıda)
    5.4K 857 18

    KARANLIĞI KARANLIKLA İTMEK SAÇMA GELMİŞTİ GENÇ KIZA,BİR ÇİFT MAVİNİN SİYAHA ÇALAN TONU ONU DİPSİZ KUYUDAN NASIL ÇEKİP ÇIKARABİLİRDİ Kİ?

  • Üvey Kardeş mi? WTF
    100K 3.6K 15

    Harika giden hayatı annesi ve babasının boşanmasıyla mı kötüye gidebilir? Yoksa ilk aşkının üvey kardeşi olması mı daha kötü olabilir? Ayaz onu gerçekten seviyo mu yoksa hepsi sadece oyundan ibaret mi? İntikam mı? Aşk mı?

  • SENİN DEĞİLİM![KİTAP OLDU]
    6.5M 11.2K 3

    ********** "O kim?Neden herkes ondan korkuyor?" Benim bu sözlerim üzerine herkes bana bakmaya başladı.Sanırım yine ve yine sesimin tonunu en olmadık zamanda yükselttim.Yeni tanıştığım arkadaşım bana üzüntü,korku ve endişe ile bakarken ben 'O' na bakıyordum. Üstündeki yiyiştiği kızı kenara itip bana doğru gelmeye başla...

  • KUZEN.
    38.1M 825K 50

    Almanya'ya gitmemle hayatımın degismesi, neredeyse ayni anda oldu. Yeni okuluma alısmak bir yana bir de evde beni bekleyen bir cocuk vardi. KUZENİM!