Select All
  • Dear, Dr. Leo
    586K 46.6K 36

    Tidak pernah langsung terlintas di dalam fikiran Pearl Helena bahawa pensyarahnya sebenarnya seorang mafia. Dia dapat mengetahuinya apabila terdengar perbualan pensyarahnya bersama lelaki yang tak dikenali. "Dr, are you kidnapped me?" - PEARL HELENA "As you can see, yes" - LEO CALLISTO DEVLIN Apa yang akan jadi kepad...

  • ✓ TUNKU NOAH NATHAN
    8.8M 427K 71

    #1st UNDER HE SERIES: •Tunku Noah Nathan 👑 ~Under His Killing Eyes~ TUNKU NOAH NATHAN... Sebut saja Noah De'Angelo, nama yang digeruni dan ditakuti. Nama yang tidak dinafikan kehebatan. Nama gah yang terkenal di mata dunia. Bila dia Tunku Noah Nathan... semua wanita menggila. Namun bila dia Noah De'Angelo... tak ada...

    Completed   Mature
  • Dia Mr. Mafia ✔️
    1.5M 80.7K 70

    2020 | Action Romance story [COMPLETE] ❝𝙃𝙚'𝙨 𝙢𝙮 𝙆𝙞𝙣𝙜.❞ Kerana masa silamnya, dia berubah. Menjadi seorang yang kejam, dingin dan bengis. Hanya riak yang kosong sahaja sentiasa menghiasi wajahnya. "Jangan main-main dengan akulah!" Datangnya Aisyah didalam hidupnya, kembali mengubah hidup dia yang dulu. Yang...

    Completed   Mature
  • Pre-order Novel The Hunter (C)
    1.7M 13.6K 11

    <2nd Novel> Highest Ranking- #1inAction(23/2/2021) [Completed] Known as Healing Love. "Di saat awak tahu siapa diri saya yang sebenarnya, you will realise that, being my wife is not as easy as you think." ____________ Zufar Emiir, seorang yang misteri dan sukar untuk dijangka tinda...

    Completed  
  • AISY : Queen Of Mafia
    164K 9.2K 29

    Aisy. Bukan lelaki. Tapi perempuan. Ganas. Yess. Dia ganas. Kemana dia pergi, revolver mesti dibawa bersama. Siapa yang buat hal dengan dia pasti akan mendapat balasan. "Berapa kali aku nak pesan? Jangan cari pasal dengan aku kalau taknak kepala kau terpisah dari badan." "Jangan main-main dengan Aisy. She is Queen of...

  • I'm A Fighter!
    961K 54K 79

    Siri Keempat. (#1 in Mafia, 1 in Actionromance , 1 in Fighter) Menjangkau umur 27 tahun langsung tiada masalah pada si cantik manis yang bernama Nurfaiza atau lebih dikenali Liah. Kerjayanya sebagai polis sekaligus menjadi adik kepada ketua mafia membuatkan harinya semakin menarik tanpa sebarang kekacauan. Namun, seg...

    Completed  
  • 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝕱𝖗𝖔𝖒 𝕴𝖙𝖆𝖑𝖞
    84.7K 2.8K 18

    Selepas membuat keputusan untuk memutuskan tali pertunangan dengan pilihan hati,kerana dikhianati kawan yang amat dipercayai,Luna telah membawa diri ke bumi Itali,untuk melupakan segala-galanya dan ingin memulai hidup baru disana. 'I never know,the guy i really trust,boleh mengkhianati saya dalam diam'.-Luna- 'Baby,I'...

  • MAFIA : RYZEN TAYLOR [ON GOING]
    43K 2.5K 54

    New description akan diperbaharui. Sekian terima kasih

  • Innocent Mafia 🔪🔥/ COMPLETE
    32.7K 644 22

    mature content - tanggung sendiri kalau nak baca Status : end

    Completed   Mature
  • PSYCHO MAFIA
    24.1K 1.3K 25

    Rayden kim merupakan mafia terkenal di seoul dan kehilangan ayahnya ketika dia berumur 15 tahun. Rayden kim uwais seorang yang berperwatakan dingin dan kejam boleh menggerunkan perasaan sesiapa saja yang melihatnya. SeolA Sofia chwe dikenali sebagai seolA yang cantik dan mampu menarik perhatian rayden. "Kawin dengan...

    Mature
  • KESAYANGAN ENCIK MAFIA
    528K 20.1K 28

    Sebut sahaja nama Danial Spark, orang akan terbayang wajah beku tanpa perasaan miliknya. Dia dijolok sebagai dewa kematian. Dia adalah dark devil. Tidak pernah ada khabar baik yang tersebar bila melibatkannya. Segalanya berubah sejak dia terlihat Chelsea Caravalho. Dia jatuh cinta pandang pertama. Chelsea adalah hidup...

    Completed   Mature
  • •My Husband Is Mafia• ✔️ ( c o m p l e t e )
    1.2M 43.4K 35

    (17+ complete) "Jangan bunuh dia ku mohon!" "Baiklah jika kau tak mau ayah mu ku bunuh, kau harus mau menikahi anak ku, dan mengikuti kemauan nya!" Gadis berumur 18 tahun bernama Kayleen Naubella Miller harus menjadi istri di umur nya yang muda untuk menyelamatkan ayah nya.

    Completed  
  • Cinta hati Encik Mafia (Completed)
    3.7K 182 20

    Black Arjuna @ Black @ Juna - Seorang Ketua Mafia yang sangat kejam, terkuat & paling digeruni oleh semua orang. - Dikelilingi dengan pelbagai bangsa dan jenis perempuan/wanita. - Anak tunggal Legend Mafia iaitu Diego Santoz. - Bila dia sukakan atau cintakan seseorang wanita itu dia tidak akan senang2 lepaskan begitu...

    Completed   Mature
  • Mr.Danger Aku Punya √√
    470K 13K 41

    Liya akhirnya dapat melarikan diri dri penjara kehidupan.Iaitu mak tirinya. Namun,terserempak pula dengan Raydan. Perwatakan lelaki itu kekadang membuatkan Liya geram dan kekadang membuatkannya suka.Akhirnya hatinya terpaut dengan lelaki itu. Namun ape yang lelaki itu sorokkan darinya? Apa pekerjaan lelaki itu? Kalau...

    Completed  
  • (C-reedit)SIBLINGS MAFIA ♕︎BTS♕︎
    45K 5.5K 67

    Baru sahaja kehilangan insan yang tersayang,,dikejutkan pula dengan berita yang aku ni anak mafia..Siapa saja yang tak terkejutkan! "Mr nak kamu cari alamat ni and you will find your brother" "WHAT BROTHER!!" ----------------------------- Bayangkan aku terpaksa hidup dengan 7 orang oppa aku yang bekerja sebagai mafia...

    Completed  
  • TUAN KING✔️ [ C ]
    1.3M 49.6K 35

    "Abah... kenapa tinggalkan kakak macam ni... abah tak kesiankan kami bertiga ni?.." - Nor Alisya Humaira Titik hitam dalam hidup Nor Alisya Humaira bermula setelah dia kehilangan insan yang selama ini menjadi tulang belakang serta pelindung keluarganya. Beban masalah yang ditinggalkan oleh abahnya tanpa pengetahuan me...

    Completed   Mature
  • DARREN ZAVIER [ C ]
    643K 26.9K 43

    ⚠️ NO PLAGIAT ⚠️ ⚠️ cerita ini mungkin mengandungi sedikit kata-kata kesat ⚠️ [ STATUS : COMPLETED ] Darren Zavier Seorang lelaki yg bekerjaya dan mempunyai syarikat tersendiri, dia jugak mempunyai dua pekerjaan iaitu sebagai CEO dan ketua Mafia. Parents dia sudah lama meninggal masa dia berumur 5 tahun, semasa dia b...

    Completed  
  • Fierce Dark Lily✔️
    41.6K 2.3K 57

    Layra dikenali sebagai budak nerd disebabkan kacamata bulatnya dengan rambut diikat gaya pigtails.Disebabkan dirinya yang berpenampilan sebegitu rupa ramai yang memandang hina kearahnya. Hinaan demi cacian diterima dengan hati terbuka.Dia faham dirinya macam mana tapi tak ramai tau cacian dan hinaan yang terbit dari m...

    Completed  
  • (C)Dendam Mafia [S2]✔️
    25.2K 828 33

    Sequel dari Suami Mafia Isteri Gangster by @Agust_D- Warning⚠️ cursing! Murder! Whatever! Short story✨ Akibat membunuh kedua ibu bapa rayden, Ain dan Farhan. Rayden mahu membalas dendam terhadap pembunuh yg telah membunuh kedua ibu bapanya Rayden yg berada di Jerman mengetahui bahawa ibu bapanya meninggal berasa sedi...

    Completed  
  • (C) Suami Mafia Isteri Gangster [S1]✔️
    312K 10.6K 90

    Ain telah dijodohkan menjadi isteri kepada farhan sejak berumur 15 tahun Tetapi dirahsiakan oleh kedua orang tua mereka. Akhirnya mereka terjumpa tetapi dalam keadaan yg tak baik cuz yeah Author yg taip haha Apabila cinta mula terbit,ain menghilangkan diri akibat orang ketiga. farhan perlu mencarinya.. "Aku akan cari...

    Completed  
  • (C) Suami Aku Ketua Mafia?! edited✔️
    302K 11.5K 54

    EDITED Ain Nasuha seorang gadis kampung yang baru sampai ke KL menghadapi masalah apabila dia tertangkap basah dengan seorang lelaki didalam sebuah rumah sewanya. Hal ini menyebabkan dia terpaksa berkahwin dengan lelaki yang dia baru kenal tak sampai sehari. Identiti lelaki itu amat mencurigakan apabila dia berpindah...

    Completed  
  • Mr. Mafia & Mrs. Psychiatric
    191K 3.9K 13

    [ U N P U B L I S H F O R E D I T E D ] [ O N - G O I N G ] [ S L O W U P D A T E ! ] Darren Vincenzo, hanya kerana butakan cinta dirinya sanggup melakukan perbuatan terkutuk kepada wanita yang dicintanya. Walaupun terpaksa membunuh, Darren Vincenzo sanggup untuk mengotorkan tangan demi mendapatkan hak miliknya...

    Mature
  • Mrs Darren Si Mafia
    1.2K 43 8

    KACAU FAM AKU? JUDGE FAM AKU? 🌈 U WILL DIE BY MY OWN ✋! TAKE 📝 🔥 WELCOME TO MOBILE LEGENDS 🎠 Start : 28/05/2019 End :? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Boy: mati kau lahanot 🐷1 : Ma... afkan....Sa.. Ya... 🐷2:lepaskan aku! Boy: never... Kau dah kacau FAM aku and yap my rules is baca Kat atas au...

  • WHO IS THE KILLER?
    25K 991 40

    Kisah tentang seorang gadis yang bernama Erynna tinggal bersama 3 orang lelaki yang merupakan penyelamatnya @ abang angkatnya dalam sebuah rumah banglo. Andrian ,Andreas dan Andy membuat keputusan untuk menjaga dan melindungi Erynna. Memori Erynna teringat bahawa keluarga kandungnya mati dalam satu kebakaran. Namun se...

    Completed  
  • My Favourite Mafia!
    97.4K 3.2K 9

    [EDITING] Rayyan Christ seorang yang paling digeruni di dunia mafianya .bertemu dengan sepupu kakak iparnya memberikan dia 1001 persolan pada dirinya. Hanie Roselet sepupu kepada Diana. Seorang gadis yang penuh misteri. "Who's she?" Rayyan seperti ingin tahu tentang si 'dia'. " I'll make her mine."...

  • Mystery Mafia
    6.8K 580 22

    4 org gadis yang berpindah ke violent high school kerana satu misi.mereka perlu menyembunyikan identiti mereka dari musuh. 4 jejaka tampan yang bersekolah di violent high school mencetuskan konflik dengan 4 orang gadis yang baru berpindah ke sekolah tersebut. Sepanjang mereka bersekolah di sana,banyak masalah yang ti...

  • Mrs. Dani Rafael : Attention
    311 60 3

    MRS. DANI RAFAEL : ATTENTION "Kalau dulu saya kejar awak, sekarang awaklah pula kejar saya. Kalau dulu saya selalu tagih perhatian awak... sekarang awaklah pula tagih perhatian saya..." ______________________________________________ Muhammad Dani Rafael | Nur Syafiqa Maisara _______________________________________...

  • Mafia Brutal Wife [On Hold]
    163K 367 1

    [slow update] Atas permintaan terkahir kakaknya Adriana Hasya , Tihani Adra rela berkahwin dengan bekas kekasih kakaknya Dian Hayler Sikap Dian yang tegas dan suka mengugut mengubah personaliti Adra dari perempuan yang lasak menjadi perempuan melayu terlambat , dia langsung tidak menyangka yang lelaki itu adalah seo...

  • La Cosa Nostra
    202K 8.6K 22

    ∴━━━✿━━━∴ ʟᴀ ᴄᴏsᴀ ɴᴏsᴛʀᴀ ELLA AURORA PARMENOVA ★━━━━━━━━━━━━━━━━━★ Ratu Bidadari bagi dunia Mafia. Dia berdarah kacukan German dan Itali. Dia seorang pembunuh upahan. Dia cantik. Dia badgirl. Dia berbisa. Dia digelar "Angel Regina" di dalam dunia mafia. Rupa paras bak bidadari dari kayangan menyebabkan dia digilai...

    Completed  
  • The Angelz's Killerz [EBOOK]
    1.3M 65.1K 59

    The Angelz yang dianggotai 4 gadis dikenali sebagai tunggak disilpin Expo Highschool sejak dari Tingkatan 1 lagi. The Killerz yang dianggotai oleh 4 jejaka merupakan pengganti The Angelz tidak kurang hebatnya. Apabila api bertemu api, apa yang bakal terjadi? Mampukah Highest Prefect Organization survive apabila dua k...

    Completed