Select All
  • Goodbye - Book II
    7.9K 538 14

    Guvernul este intros cu susul in jos de o veste , o veste cum că regele ar fi avut un moștenitor , mai exact o fată.Nimeni nu știe cine este , așa ca trebuie să afle.Iar odată ce afla , s-o elimine.

  • Summer Camp
    1.9M 87.5K 46

    Acum mulți ani, tripleții Raiden, Dylan și Alyssa s-au născut. Au avut o copilărie mai neobișnuită față de copii ordinari, dar au avut parte de multă distracție. Acum au crescut, și sunt niște adolescenți în toată firea. Ceea ce înseamnă că au probleme, și încă câte. Părinții lor îi obligă pe tripleți să meargă într-o...

    Completed  
  • 50 de lucruri de facut in clasa
    578K 32.9K 63

    Ca tot suntem in plina vacanta, ce poate fi mai potrivit sezonului decat o carte legata de scoala?

  • Extinction -in curs de traducere.
    131K 8.5K 17

    Oamenii sunt pe cale de dispariție.Un grup numit '' Dispăruții'' răpesc fete între 16-35 de ani și încearcă să le lase gravide . Când Violet împlinește 16 ani,știe că trebuie să fie atentă,'' Dispăruții '' sunt peste tot , mereu în căutarea noi victime.Singura problemă a lui Violet este că...''Dispăruții'' sunt deja p...

  • Adopted By Zerrie
    47.5K 2.8K 26

    Jane Clark.O fată simplă,dar parcă magnet de ghinion.Ajunge să fie transferată la orfelinat doar din cauza unei amărâte de excursii în Edinburgh.Toate se întâmplă fără ca nimeni să își dea seama.Dar un lucru bun i se arată.E interesant să fi adoptată de Perrie Edwards și Zayn Malik.Palpitant,nu?

  • ☆Wasted☆
    6.2K 458 16

    "ce faci?" "greșeli." "cu toții facem greșeli..." "poate, dar eu trebuie să fiu pedepsit pentru fiecare dintre ele." (editez chestia asta)

    Completed  
  • Harry Styles facts
    147K 7.3K 34

    Cate cinci facts din patru in patru zile.