Seleziona tutto
  • Aşk Oyunu (KİTAP)
    2.8M 113K 54

    Aşk nedir? Belki de yıllardır cevap aranan yegane soru bu olmuştur. Doğan her insan, başka kelimeler sığdırmıştır aşka. Biri Ferhat'ın dağları delmesinden söz etmiş, diğeri aşkından yataklara düşen Şirin' i anlatmıştır. Asırlardır adı değişmese de anlamı kılıktan kılığa girmiştir aşkın. Peki benim tanımım ne? Aslı...

  • Sıcak Çikolata (Demi Lovato/Hayran Kurgu)
    120K 5.7K 35

    Sıcak çikolatayı kim sevmez ki? Özellikle de soğuk kış günlerinde... Ama bu sıradan içecek nasıl bir insanın hayatını değiştirebilecek kadar önemli hale gelebilir? Kendini sokaklarda bulan bir kızın hayatını yeniden ısıtan bir sıcak çikolatadan bahsediyoruz.

    Completato  
  • Unfinished Song (A Demi Lovato/Dylan O'Brien Fanfiction)
    16.2K 636 5

    O, hastanede gözlerini açtığından beri geçmişte yaşadıklarını hatırlamıyor. Ne ailesini, ne arkadaşlarıyla geçirdiği doğum günlerini ne de en büyük aşkını. Peki bir gün bunların hepsiyle karşı karşıya tekrar gelirse ne olacak?

  • Sebze Çorbası (Demi Lovato & Joe Jonas fan fic. )
    40.8K 1.8K 36

    Bitmiş bir ilişki. Ne onlara ne de diğerlerine göre artık geri dönüşleri yok. Peki ya bir gün geri dönerlerse? Ya da bu dönüş Sebze Çorbası sayesinde olursa ? Ne dersin ? Sence olabilir mi?

    Completato  
  • Football (Demi Lovato&Niall Horan/Diall-1D)
    27.4K 1.6K 23

    Futbol? “Topu, kafa veya ayak vuruşları ile karşı kaleye sokma kuralına dayanan ve on birer kişilik iki takım arasında oynanan top oyunu, ayak topu.” Sözlüğe bakacak olursanız tanımı aynen böyle yapılmıştır. Aslında bakarsanız benim bildiğim futbol da tamamen böyle bir şeydi. Ancak hiç beklemediğim bir anda hayatıma g...

  • Half A Heart (Demi Lovato&Niall Horan/Diall)
    102K 6.8K 23

    Sorunları nedeniyle babasının üç ay önce rehaba yatırdığı Niall, pek konuşmayan, konuşunca da insanlara ters davranan bir kişiliğe sahiptir. Tek istediği rehabtan kurtulmak olsa da iyileşmek yerine daha da kötüleştiği için bu imkansızdır. Peki ya biri onu iyileştirmeyi başarırsa?

    Completato  
  • Two Pieces (Half A Heart 2-Demi Lovato&Niall Horan/Diall)
    168K 7.7K 45

    Bu mutlu bir aşkın hikayesi değil. Mutlu sonlar ancak masallarda olur. Bu yarım kalmış bir aşkın yasını tutan bir adamın hikayesi. Bir zamanlar o da seviyordu diyerek imkansıza meydan okumaya çalışan aptal bir adamın hikayesi. Unutması gereken anıları gözlerini her kapadığında düşünen çaresiz bir adamın hikayesi. Bu b...

  • demi lovato şarkı çevirileri ...
    150K 3.7K 101

    demin'nin harikalarını size sunuyorum . Umarım beğenirsiniz çünkü sesi kadarda şarkıları çok güzel. Demi lovato benim meleğim.... (Birkaç eksik dışinda bütün şarkıları bulunur)

  • Demi Lovato şarkı sözü çevirileri
    25.4K 683 20

    Eminem'in şarkılarının Türkçe çevirisini yazdıktan sonra Demi Lovato'nun şarkılarının Türkçe çevirisini yazmaya karar verdim. ♥Beğenilerinizi ve yorumlarınızı eksik etmeyin ^-^ ♥ * Bu arada hikayenin kapağı için kendime teşekkür ederim :D *

  • Beni Kaçıran Bir Kız!
    14.3K 582 12

    Aşık kız dediğin oturur, sever. Bu biraz delice bir hareket yaptı. Çocuğu kaçırdı! Erkekse aptal bir kız avcısıydı. Yakışıklı olduğuna bakma. Fazla kalp kırıcı! © Tüm hakları saklıdır.

    Completato