Select All
  • Güzele Sözler
    1.8K 334 162

    Beğendiği güzel sözleri yazan bir kız.. Acemi yazar... İçinde bulunduğunuz ruh hali ile ilgili sözler... Gözleri karaydı ama bakışları Gökyüzü... ❤ Başladı hikayemiz..Mutlu sonsuz.❤ -dipnot: mutlu son yoktur. Mutluysanız henüz bitmemiştir.

  • SÖZLER
    12.3K 825 53

    en guzel ve komik ;Sözler , karikatürler ve whatsapp diyaloglarını görmek için kitabıma bakmanız yeterli olacaktır. TEŞEKKÜRLER.

  • PANİK ATAK
    809K 36.5K 29

    Sadece düşünün. Aptal bir psikopata aşıksınız. Peşinizde ise sizi delirtmeye niyetli bir seri katil var?

  • DURAKTAKİ KATİL (TAMAMLANDI)
    1M 46.4K 54

    Donuk gözlerini ucunda durduğu uçurumdan çekti. Bakışları beni bulduğunda gözlerindeki acı ifadenin ne kadar can yaktığını hissedebiliyordum. "Ve ben o gün..." durakladı. Kelimeler boğazına diziliyor, nefes almasını engelliyordu. "Ben o gün annemin tavanda sallanan cesedini izledim... "

    Completed   Mature
  • PERİ - Texas'ta Bir Türk Kızı SESLİ KİTAP - RAFLARDA
    5.5M 6.2K 25

    -"Zaten beni kaçırmak istemezsin" dedim yine zorlama bir kahkaha ile.. Bir yandan da gözümü yoldan ayırmıyordum.. Ormanlık bir yola girdiğimizde hava da yavaş yavaş kararıyordu.. İçimin ürpermesine engel olamamıştım.. -"İşimiz çok uzun sürecek mi?" Yan gözle Xander'a bakmayı ihmal etmiyordum ama birden gözlerindeki yu...

    Completed  
  • ZEVAHİR - #Wattys2017
    306K 12.4K 31

    -Kapalı olman umrumda bile değil.Ve ya nasıl giyindiğin ya da nasıl düşündüğün.. -Şey.. Konuşmama fırsat bile vermedi.Bana bir anda sarılmaya başladı.Onun bu kokusu..beni benden alan.İçime huzur dolduğunu hissettiğim anlardan biri iste..Hep sarilsa bana boyle keşke... -Sen hala anlamadın mı benim kalbimdeki yerini?Sen...

    Completed  
  • Sessiz
    66.6M 2.2M 70

    "Bu dünyada neyi en çok istersen o senin imtihanındır."

    Completed   Mature