Tech Girl and Writer
  • JoinedFebruary 17, 2016


Last Message
xhuliakurtiofficial xhuliakurtiofficial Feb 18, 2016 09:08PM
☺This is my first day in Wattpad.✅
View all Conversations

Stories by XhuliaKurti
Shënimet e një kafeje by xhuliakurtiofficial
Shënimet e një kafeje
Kafeina, eee? Edhe unë e dua shumë... Pasqyra që reflekton mëngjeset e shumë njerëzve dhe bzzz si bleta ngacm...
ranking #237 in shqip See all rankings
Aiden dhe Juliane - Në Kthim by xhuliakurtiofficial
Aiden dhe Juliane - Në Kthim
Sesi më duket kur flas per jetën. Si një koncept pa anë e kënd që më prek në çdo deje të trupit tim. Historia...
ranking #175 in shqip See all rankings
Qyteti i 1001 dritareve - Berati Tona by xhuliakurtiofficial
Qyteti i 1001 dritareve - Berati T...
Kujdes : Mos ma vidhni autorësinë të paktën të jeni realist. Histori e bukur për një pasdite pas çajit ose ka...
1 Reading List