HIATUSSSSSSSSS🚧🚧🚧

She ain't a princess for nothing 👑

Sweet but a little bit psycho personality 🚨

Cerita aku tak best pun tapi kalau nak singgah baca, silakan😋

Heads up princess before your crown fall🌜

Status ; live my life.

Complete ;
[C] Mama, Hoseok.
[C] Malaikat Kiriman Tuhan, Jimin.

On going + on hold ;
[OG] Cintai Aku Seadanya, Jungkook.

Upcoming ;
[∆] Aku idea banyak wei tapi malas taip, send help😲
  • demon empire
  • JoinedMay 18, 2017


Last Message
whalienalien_52 whalienalien_52 Jan 15, 2022 05:18AM
Tgk org dok buat kat tiktok “ini penulisnya” “ini tulisannya”. Aku bru teringat yg aku pon penulis jgk HAHAHAHA
View all Conversations

Stories by princess
[C] Malaikat Kiriman Tuhan || 박지민 by whalienalien_52
[C] Malaikat Kiriman Tuhan || 박지민
Dia malaikat tanpa sayap yang dikirimkan Tuhan untuk melindungiku. Beautiful cover by @milkycollab p/s: Untuk...
ranking #209 in bts See all rankings
[OH] Cintai Aku Seadanya || 전정국 by whalienalien_52
[OH] Cintai Aku Seadanya || 전정국
Cerita ni on hold✓ Aku mungkin tak kenal siapa kau sebenarnya, tetapi aku cintakan kau seadanya. p/s: Untuk s...
[C] Mama || 정호석 by whalienalien_52
[C] Mama || 정호석
Kisah kita tersimpan rahsia dan terkandung segala serpihan duka. Kisah kita bagaikan suatu jampi, yang cukup...
ranking #62 in jinyoung See all rankings
3 Reading Lists