_jinjalabim_

Hai ! Thanks for following ! Also kalau tak follow lagi tu mind to followback tak ? Hehe sorry kacau btw jemputla baca karya kita . Kalau korang nak dark romance , crime boleh baca shroud of lie . kalau yang minat lawak-lawak bolehla baca the lost of bangtan ! kalau suka boleh buh kat library siap-siap! Bye stay safe !
          
          
          
          shroud of lie :https://my.w.tt/8jeRXsgwlcb
          lost of bangtan : https://my.w.tt/LSNBGVTvlcb

hyeji_ra

Hi thank you sudi vote my book. Sis terharu  Feel free untuk baca my English book and also some other short fanfic and kalau nak request for short ff pun boleh 

KOOKIEXCHANYEOL-

~ Hai, maaf ganggu dekat mb awak tapi Saya nak Promote story Sya ya!
          
          ❍ :: Dia, Suami Durjana ~ KSJ
          
          Genre :: Sad romance
          
          ➾ Sinopsis ::
          Dia, suami setan buat Park Haerin, janda anak satu. Kerana dendam dia pada arwah Namjoon, dia sanggup mengahwini wanita itu untuk membalasnya dengan menyeksa wanita itu serta anak Namjoon iaitu Kim Namjin. Datang pula orang ketiga dan lain2 semuanya ingin berebut si wanita itu. Satu tragedi telah meragut nyawa seseorang namun persoalannya siapakah orangnya? 
          
          ⟳Cast ::
          ➻ Jin ~ Suami Durjana
          ➻ Jungkook ~ Psycho
          ➻ Suga ~ Bekas penagih dadah dah bertaubat 
          ➻ Taehyung ~ Rakan baik Haerin namun ada niat jahat
          ➻ RM ~ Watak dah mati tapi selalu diungkit
          
          ⟲Special cast ::
          ➸ Jimin & Jhope
          [ Salah seorang rakan subahat ]
          
          ↻ Other cast :: 
          ↬Akan ditambah ikut masa yg sesuai :)
          
          Minat tak nak baca? Story ni coming soon so bolehlah bersiap sedia untuk mencarut ya! Eh,boleh je baca prolog dia untuk ketahui sedikit jalan ceritanya :)
          
          ❐ :: Vote & Comment
          
          Link➣ https://my.w.tt/pBxejWbhIab

pandicorncom

Hye Assalamualaikum .Thank a lot for adding my book to your reading list.I really² appreaciate it.Don't forget to checkup my new fanfic that become soon♥♥