Caaa or Vae 😏

Bila baca ff aku , kau akan jumpa banyak typo dan jalan paling terbaik korang komen dekat typo untuk aku perbetulkan semula . huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu


And thanks kepada yang support semua ff aku 🐰
  • Bangtan house
  • JoinedSeptember 12, 2016


Last Message
vaehyung_ vaehyung_ Jan 07, 2020 10:11AM
Back ~~~~ tapi sekejap ja back ni . Saja nak usha apa dah jadi apa dah jadi dekat watpat aku hahahhaha . Lama gila tak on . Sorry yg menunggu kedatangan update ff aku yg terbengkalai tu . Saya disini...
View all Conversations

Stories by caaaa
WHO ? by vaehyung_
WHO ?
7 orang lelaki yang mempunyai identiti yang misteri .
ranking #1000 in bts See all rankings
[C] SICK • ksj by vaehyung_
[C] SICK • ksj
+ aku bukan pembunuh . Aku tak sakit .
ranking #603 in suga See all rankings
[C] HOUSEMATE • BTS by vaehyung_
[C] HOUSEMATE • BTS
Apabila 7 orang lelaki yang tak pernah mengenali satu sama lain dan tak pernah serasi mendapat satu rumah yan...
ranking #114 in jin See all rankings
1 Reading List