'Het leven zit vol struggles, maar het leven is geen struggle'

Clair van Dongen is een pseudoniem. Ik ben twintig jaar oud en studeer toerisme management. Daarom is het belangrijk dat ik blijf schrijven, niet perse fictie, maar het is wel leuk :).

Naast schrijven vind ik het maken van kunst ook heel leuk.

Voor de rest ben ik bisexueel. Ik loop daar in het dagelijks leven niet zo te koop mee maar het is wel een belangrijk detail.

Voor de rest hou ik van de natuur, roeien, zeilen, het water eigenlijk. Plus vind je mij ook wel in een museum of in een kerk naar het plafond te staren. Oh en reizen, maar dat was wel duidelijk toch, omdat ik toerisme studeer?

Mijn muzieksmaak is voor de rest all over the place, geen touw aan vast te knopen, van metal, tot indie tot akoestische gitaar, tot klassieke muziek. Veel vind ik leuk, ben alleen niet zo'n fan van opera (kan er wel tegen tho, dat had ik eerst niet) en rap vind ik vaak niet zo leuk, maar dat ligt ook aan welke artiest het is I guess.


Wil je mij iets vragen, stuur gerust een privé bericht :)
  • JoinedSeptember 23, 2018


Last Message
thesearemyvoices thesearemyvoices Nov 17, 2020 01:27PM
Heh soms is het wel ingewikkeld dat je net uit een relatie komt en daarna verliefd wordt op een ander dan je ex. Ik heb dat dus nu zeg maar.(Bro deze lieverd heeft mij een badeendje gegeven en als...
View all Conversations

7 Reading Lists