theartofsiha

Hi new follower & reader. Author terkesima sikit tgk notifications and Book 1 ada peningkatan jumlah bacaan. Thank you tau, baik new reader ataupun reader lama sebab sudi baca karya Author. Thank you so much. Hopefully awk semua enjoy storyline The Kasyaf's Family. 
          	
          	Untuk yg tanya pasal Book 2 tu, Author belum publish buat masa terdekat sbb busy. Kalau dh free Author akan publish ya. 

mazlina2013

@theartofsiha great job author.. Sy hbs kn masa sehari untuk khatam kn book 1. Sy enjoy Dan suka garapan jalan cerita ❤️❤️
Reply

NuyunNadhia

@theartofsiha hi author ❤ story mmg best tgh nk bca book 1 dlu x abis lg bca n xsbr nk bca book 2 author. Moga bercurah idea utk author berkarya 
Reply

reramaaa

Baru hbis read citer kasyaf ni .Allah , jalan cerita ni buat kan saya jdi malas nak masak sebab duk nk tahu jalan citer thanks author .please buat citer lgi ya .tunggu citer seith n seroja pulak 

theartofsiha

Wahh, sama- sama awak. Dah masak ke tu? Nak Mastermind tolong? ;D Haha. Apa2 pun thank you baca story Author. 
Reply

P0tatooooooooo

The Ivans Family memang tak update ke?

P0tatooooooooo

@P0tatooooooooo ohhh yekeee, tak perasan pulakkk yeayyy tak sabarrr
Reply

theartofsiha

Author dah umum dlm post sebelumnya yang The Ivan's Family akan diupdate selepas bulan Syawal. ;) 
Reply

HaizatulAmeeza

Cerita awak memang best!! Action dia semua boleh bayang dan dia punyaa jalan cerita mmg paduu takde yang memeningkan kepala dan yang paling penting semangat jadi detective duduk memikirkan siapa mastermind tuu . Terima kasih author telah menghasilkan karya yang menarik sebegini.. LOVE SANGATT
          
          P/S: mastermind tu saya tak sangka dia yerr sebab dia character kedua yang saya minat dalam cerita nii

theartofsiha

Wahh terharunyaa :') Thank you so much awak. Tahniah sebab dapat habiskan story ni dan jadi detektif. Terima kasih sangat2, luang masa utk baca karya ni. Author hargai sangat. <3 
Reply

NASHAzmi

Serius cakap cita kasyaf dah duduk lama dalam library tak tak baca2 pun lagi sebab masih tak complete masa tu.tiga hari lepas bila dah bosan tak dak cita baru utk dibaca terjumpa balik cita ni. Terus start baca. Serius cakap penuliasan author memang kena denga selera... Jalan cerita pin tip top. Thanks author sebab keluarkan karya yang the best macam ni. Harap banyak lagi karya author pada masa akan datang ❤️

theartofsiha

Aww~~  Thank you so much awak. Thank you sebab dpt habiskan misi detektif awak . Author akan cuba yg terbaik utk setiap karya dan Author doakan yg terbaik utk awak juga . Terima kasih tau. 
Reply