MERIDIA

"Terima kasih kepada semua yang ada di sisi saya sejak Oktober 2015. Dari sini saya mula menulis, dari sini saya belajar itu dan ini. Sokongan daripada awak semua tak pernah sekali pun saya abaikan. I'm truly grateful that I met you. Semoga dari penulisan saya, ada ibrah yang kamu kecapi." - Dynna, Feb 2021

The Princess Series
1) The Runaway Princess [ TERBIT SEPT 2020 ]
2) The Valiant Princess [ AKAN TERBIT 2021 ]
3) The Devious Princess
4) The Scarlet Princess
5) The Eternal Reign

Sweet Little Series
1) Sweet Little Psycho
2) Sweet Little Arrogant
3) Sweet Little Innocence

Dalam Perancangan
1) Cinderlicous (NEW VERSION)
2) Takkan Pernah Terlerai (NEW VERSION)
3) Another Series of Historical Genre

Currently writing : TEB [ebook]

P/s : Cinderlicous dah tak ada reprint. Takkan ada reprint. Kalau geledah shopee pun belum tentu ada. Tapi janji saya taburkan, Cinderlicious yang akan datang akan jadi lebih matang dan sedap untuk dibaca.
  • JoinedOctober 5, 2015



Last Message
theDynna_ theDynna_ Feb 17, 2021 07:03AM
Haii. Lama saya menyepi kan. Ni saya ada tulis pasal historical fiction lagi hehe. Nanti next month kita jumpa dia dengan dua orang lagi dalam bentuk ebook eh. Selamat membaca <3https://www.wattpad...
View all Conversations

Stories by dynnareconteur
The Emperor's Bride by theDynna_
The Emperor's Bride
Azael X Veyla X Kyojin
ranking #4 in death See all rankings
Book Three : The Devious Princess by theDynna_
Book Three : The Devious Princess
Hanya 10 bab yang akan saya siarkan di sini. This story contains violence, cursing and etc. Read at your own...
The Broken Annyd by theDynna_
The Broken Annyd
Kompilasi cerita pendek yang super cliché dan sangat biasa. Boleh dibaca pada waktu lapang dan insyaallah dap...
1 Reading List