⌗ 𝚜𝚊𝚢𝚊𝚗𝚐 𝚗𝚊𝚗𝚊𝚍 💙
꒰ ꒱ 𝐛𝐟 🥀 ❞ @hanpple-
°• ƈıɱơƖ ::@ssawvaend @pottaetto @honeydeew_
˚ ༘ ◡̈ 𝒎𝒖𝒎𝒎𝒚 𝒃𝒃𝒚 : ̗̀ @volcanjeon
❞ abe nanad kate takpe buli je israel ❝
  • — nanad nak wish raya ni ❛
  • JoinedAugust 27, 2019


Last Message
taepple- taepple- 14 hours ago
Gudnite everyone , nyah gue kena 1131 haha⇉ [ ; ❛ Checklist LET'S RAYA ❜・゜ꦿ♡̸̷֦᪶֟  ᩡ Mandi sunat hari raya, kau nak bushuk ii ke pagi raya? Jgn lupa pakai baju plak, kang bogel tak pasal ii raya ka...
View all Conversations

Stories by ˗ˏˋ 𝚍.𝚘𝚗𝚊𝚍 ´ˎ˗
⌗ kook first ramadan [ onhold ] by taepple-
⌗ kook first ramadan [ onhold ]
❞Kalau azan maghrib baru kita boleh makan ye?❝ ❞Ye sayang, betul.❝ ❞Kalau azan johor, tak boleh ke? Azan juga...
ranking #250 in jungkook See all rankings
𝙨𝙤𝙢𝙚𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜 by taepple-
𝙨𝙤𝙢𝙚𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜
+ 𝘀𝗼𝗺𝗲𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝘁𝗵𝗮𝘁 𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝗮𝗽𝗽𝗲𝗮𝗿 𝗶𝗻 𝗺𝘆 𝗺𝗶𝗻𝗱 || eih ape tu,aku cepuk kang..k--m...
ranking #27 in luah See all rankings
✔ hak ¦ 박지민 ⸙͎ by taepple-
✔ hak ¦ 박지민 ⸙͎
❞Dia bukan hak kau, jangan sentuh dan ambil dia❝ start : 1/2/2021 end : 1/2/2021 status : completed ©taepple...
ranking #43 in short See all rankings
5 Reading Lists