syarinafarhani

Hi :)
          	For those yg bertanya, I dah mula update slowly for Qistina.
          	And as for Qaisara, kejap lg I akan mula update jgk slowly.
          	Sabar ye…?
          	Thank you for your supports ❤️ :)

Plutomy

@syarinafarhani yeay,hwaiting
Reply

mekayla98

@syarinafarhani keep going author  ❤️
Reply

dr_si28

@syarinafarhani  xpah sis. Ur good writer. Keep are good work.
Reply

FaridHanani

Bila nak update lagi sis? Rindu nak baca karya sis

LeenIsMe1

Author dah tak updte ke qaisra qistina ?... Lama tggu
          
          
          Hiatus/bz  author ?
          

sellienice

Salam, saya x dapt baca Qaisara. Kenapa ya? Kecewa x sempat nk baca habis. Mohon up semula ya. Thanks cik penulis 

kucingkutamcik

Good job author. You are very talented. Suka baca cerita yg author tulis. Smooth je flow bila baca. Baca cerita author, mcm baca novel RAM. Takde buat reader mcm saya ni tertanya2. Reader mcm saya ni cepat sikit menangkap flaws dlm cerita. Hehe... tu belum kira typo. So far ok cerita author ni, takde typo. Tahniah.

syarinafarhani

Hi :)
          Guess I hv to make it clear.
          I made this decision by my own.
          Bukan sbb anyone paksa, bukan sbb kena report or something.
          Please respect my decision.
          I know ramai yg follow I sbb nk baca matured scenes so I’m sorry but I’m no longer doing that.
          Thank you:)

Plutomy

@syarinafarhani ooh lagi bagus,saya sokong cik author
Reply

JulieanaMustapar

@syarinafarhani tak pe. Itu pilihan cik author. Kami ttp setia. Bkn sbb nk baca benda mature, kami nk bc alur cerita menarik je, tak semestinya berbahan mature, kan? Kami ttp support!
Reply

SyafiqMelaka

@syarinafarhani good girl . 
Reply

syarinafarhani

Hi :)
          Kpd yg bertanya... 
          Ya, sama je storyline nye cuma I edit n padam 18sx scenes so that readable for semua peringkat umur. 
          If you are expecting a matured contents/scenes, I have to apologise sbb I’m no longer making that kinda contents.
          No worries tho, I akan update by peringkat. 
          Once dah habis update Qistina, barulah I akan update utk Qaisara & Syarfina. 
          Thanks for your understandings and for your supports ❤️

Plutomy

@SyamsulSyam9 eh yela kan,make sense make sense
Reply

SyamsulSyam9

@Plutomy ye la..dh baca so xyah la report bagai..nyusahkan  org dan diri sendiri juga nnt xde bahan bacaan
Reply

Plutomy

@SyamsulSyam9 tapi kalau dah terbaca tu layan jugak lah kan
Reply

syarinafarhani

Hi for all readers.
          Maybe ramai yg perasan I’m taking a long break from all these.
          So actually I hv an announcement to make.
          I akan unpublish all my works and will updates slowly, gonna edit back as well. 
          Why…?
          Sbb I nak buang all matured parts.
          If some of you followed me just to read those parts please feel free to unfollow me.
          I’m making my stories to be read by all ages which is why I made this decision. 
          Hopefully you can understand that.
          Thank you and I’m sorry:)

amarda76

@syarinafarhani Perubahan yg bagus. Percayalah awak seorang penulis yg berbakat. kalau takde matured part pun citer awak tetap best sbb storyline menarik dgn penggunaan ayat2 yg tersusun cantik buat kita nak terus membaca. Lagi cantik kalau tukar cover book sekali.
Reply

yalnizisya

Takpe la sis buat je apa yg terbaik, fighting 
Reply

MuhdHarith813

Bru nk start baca qaisara.....x pe tunggu je la....good luck sis 
Reply

zubee1976

Dah lama x update Qaisara...tggu lama dah new chapter...nak tahu gak apa jd kat perkahwinan depa berdua...pleaseee update...