(人*'∀`)。*゚+
(●'◡'●)ノ♡'・ᴗ・'♡🇲🇾

❌🚫 DILARANG MENCETAK/MENIRU CIPLAK CERITA SAYA!! KESEMUA BUKU ADALAH IDEA SAYA SENDIRI!!

❎❌ DILARANG MENIRU ALUR CERITA SAYA!!

Kesemua cover by: syahh009

⁉️🚫 jika ada kesamaan alur cerita, mintak maaf sangat². itu hanya kebetulan sahaja

⚠️Kalau anda unfollow, terpaksa lah aku unfollow balik. Jangan marah ye 🐒

laksamana maskmana

Maskmana ketua aku ✔️{completed}✅

Si alien mencintaiku⁉️✔️[completed]✅

TerKawin dengan mr alien ⁉️gemuk & maskmana ✔️[completed]✅

Maskmana ketua aku 2 {on going}

Hiburan semata-mata₍₍ ◝( ゚∀ ゚ )◟ ⁾⁾

Follow me please!!
Silakan baca buku saya👇🏻(*'ω`*)

My first ig 👇🏻🌚(≧▽≦)

https//:Instagram.com/Syahhh_009

Follow My second ig (ㆁωㆁ)👇🏻

https//:Instagram.com/Norai_syahh009

Nak follow back? Tulis kat wall. MB. Aku dengan senang hati akan follow kau balik dengan baik dan seadanya ヘ( ̄ω ̄ヘ)💗✨.

⚠️ [* Tak kesah kat wattpad ke, Instagram ke....kalau aku tak follow back, kalau nak aku follow balik sila dm/mb. Otak aku nyanyuk sangat sekarang ni. Biasalah selalu makan Maggi kari. Lagi² kat ig (༎ຶ ෴ ༎ຶ). Kalau aku tak follow tu dm sebab aku tak perasan. Kang ada merajuk seminggu sebab aku tak follow back ಥ‿ಥ
(~ ̄³ ̄)~*]

🌌⚠️ {Nak promo buku? Boleh. Boleh promot kat sini. Jangan risau! Nanti aku promote buku korang kat orang lain kalau aku rajin. ;) }
  • Tak tahu kat mana
  • JoinedMarch 22, 2021



Last Message
syahh009 syahh009 Oct 27, 2022 03:23PM
 Huhuhu Rindu author tak? Hahaha alah gurau je. Ni author jadi extra panjang sikit untuk korang. Lama kan author tak on. Berbulan-bulan lamanya. Hari ini author ada update bab baru (baba 22) hari ini...
View all Conversations

Stories by syahh009
TUAN RAYDEN {ON GOING} by syahh009
TUAN RAYDEN {ON GOING}
First author nak cakap, bagi yang dah baca buku author (maskmana Ketua aku season 1) rasa nya dah tahu kot. O...
ranking #93 in dingin See all rankings
maskmana ketua aku( Completed ✅) by syahh009
maskmana ketua aku( Completed ✅)
Ni hak milik monstar. Author hanya pinjam watak watak SAINA NORAISYAH atau dikenali sebagai syah adalah seora...
ranking #3 in alien See all rankings
HE MY HUSBAND (ON GOING) by syahh009
HE MY HUSBAND (ON GOING)
HAYYAN ZAFUAN seorang lelaki yang segak, hensem namun, walaupun pon begitu, anda tersilap anggap. Siapa yang...
ranking #33 in tegas See all rankings
2 Reading Lists