sweetiecupcakee

sweetiecupcakee

saya ada 10 lebihan novel The Devyn’s Maid :3 siapa nak yang dah siap packing boleh beli sebelum jam 1 petang esok ya sebab j&t pickup jam 4. 
          
          http://www.wasap.my/601115825653/NOVELTDM

sweetiecupcakee

@nanaaajaeminnnnn takpe ada bnyk lagi lebihan nanti :3
Reply

HauraMedina_

@sweetiecupcakee saya ada beli buku TDM yg defect 
Reply

sweetiecupcakee

nriqahzatul

@sweetiecupcakee apa nii... dh sold out
Reply

liaasxyy

@sweetiecupcakee dahhh habisssss
Reply

sweetiecupcakee

Ada yang nak novel TDM punya defect tak? Saya pos dalam hari sabtu, ahad, isnin?
          
          Harga dalam RM 34 termasuk postage (SM) 

CikRysha__

@sweetiecupcakee ada lagi tak sis
Reply

sweetiecupcakee

@_zaraee @niss_aaaa hii awak ada ig tak? sy tengah promote dekat ig story sambil tunjuk gambar
Reply

sweetiecupcakee

Saya dah pulangkan semua suami digital awak yang completed >< Yang on going saya tak pub lagi sebab nanti awak semua tertunggu >< 
          
          Biar saya habiskan hal packing Novel The Devyn’s Maid dan The King’s Bride, pre order ebook TDF dan Airdrop, fuh banyak tu, haaa habis semua tu insha Allah saya kembalikan suami yang lainnn (Dfar, Theo, Dylan, Fayren… dan ramai yang saya dah lupa) 
          
          Stay tuned<3
          Thank you setia menunggu dan selalu ada❤️
          

SeraRaizelnut

@sweetiecupcakee suami saya cakap thengs sebab dah kembalikan dia <3
Reply

feyrasophia

@sweetiecupcakee ehem suami saya kasi saya je la saya tak rela bermadu nanti jadi macam risik pada hati
Reply

NabilaShahirah5

Thank you kak nura cantikkk ❤️
Reply