𝘌𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘴𝘵𝘰𝘳𝘺 𝘩𝘢𝘴 𝘵𝘸𝘰 𝘱𝘩𝘢𝘴𝘦𝘴
🌓
@apricater
@Ninushja
@mistrecj

Like damn, we got history
Shared every misery... @Ninushja
<3
  • peace of our time✌
  • JoinedNovember 5, 2020Last Message
selenophilenian selenophilenian Dec 22, 2022 06:31PM
A jam e vetmja që s'dua të vijnë pushimet e fundvitit? 
View all Conversations

Stories by 𝘝𝘦𝘯𝘰'𝘮𝘰𝘰𝘯'𝘶𝘴
Kaos: Teoria e Fundit by selenophilenian
Kaos: Teoria e Fundit
Të gjithë e kanë frikë vdekjen. Shpesh e përshkruar si e egër dhe e errët. Të paktën kështu mendojnë njerëzit...
ranking #5 in krim See all rankings
Më e çmuar se vetë jeta by selenophilenian
Më e çmuar se vetë jeta
PËRFUNDUAR Një vepër arti e natyrës, një magji universale me një ngjyrë blu të thellë. Shkëlqimi i tij është...
ranking #586 in old See all rankings
Të luash me zjarrin by selenophilenian
Të luash me zjarrin
PËRFUNDUAR Kur ishim të vegjël, na treguan se nuk duhet të luanim me zjarrin, por kurrë nuk na dhanë një arsy...
ranking #7 in krim See all rankings
3 Reading Lists