saaatuuurn

Capitolul nou la "În căutarea lui Ranny"! Va anunț aici pentru ca wattpad nu trimite notificări.
     	https://www.wattpad.com/story/224385829

saaatuuurn

Hei! Știu ca nu ați mai auzit de ceva timp de mine și va sunt recunoscătoare că îmi tolerați pauzele imprevizibile :)
     Am revenit și cum am avut putina inspirație, m-am gândit sa o pun într-o noua carte. Nu o am scrisa în ciorne pe aceasta, cum procedam în mod normal, dar eram nerăbdătoare să o public :)
     https://www.wattpad.com/story/224385829

saaatuuurn

Trebuie sa recunosc ca nu mai acord atâta atenție wattpad-ului, probabil din mai multe motive...nimeni nu prea mai scrie, nimeni nu prea mai citeste și observ ca entuziasmul tuturor a luat-o la vale privind aplicația asta, ca și al meu de altfel. 
     
     Nu vreau sa zic ca renunț, pentru că probabil o să mă reîntorc din obișnuită și pentru ca în 6 ani mi-am creat un obicei de a scrie fiecare idee de poveste care îmi vine aici. Dar o sa iau o pauză lungă (probabil foarte lunga) ceea ce oricum nu va fi mare diferență, ca nici acum nu sunt prea activa. 
     
     Am terminat cartea "Ultraviolet" în ciorne și o să o postez integral chiar astăzi, în caz că vreți sa o citiți (desi nu o mai citeste aproape nimeni) și sa nu va las cu ochii în soare. Nu vreau sa cred ca asta a fost ultima cartea a mea. Dar vom vedea. 

unfluturepeostea

@saaatuuurn probabil că nu ar trebui sa încep cu îmi pare rău. Însă chiar îmi pare rău că nu te-am mai citit in ultima perioada. Să îți ofer o explicație...nici eu nu o am. Am stat puțin pe wattpad și am mai citit destul de puțin. Nu știu ce se întâmplă cu mine. Sau...cu toată lumea. Și în același timp îi înțeleg.
      Știi că te consider o persoana minunata și că atunci când citesc de la tine nu pot sa asemăn totul decât cu arta. Cosmos. Univers. Cu totul.
      Te înțeleg și bănuiesc ce simți. Eu nu te opresc de la pauză. Căci și eu am luat o pauză bună și nu reușesc să mă mai întorc, nu reușesc să mai scriu aici, nu reușesc să mai fac multe lucruri. Simt că m-am pierdut. Și pauza nu m-a ajutat cu nimic. Dacă aș avea scrisul și dorința și dacă aș scrie bine și fain...aș scrie pentru nimeni. Chiar as scrie doar sa scriu. Doar că nu mai pot. Scuze, nu era vorba despre mine acum.
      Îmi pare rău și fa ceea ce simți. Ai grija de tine și de pauze, uneori se prelungesc până devin de nereparat.
      Îți mulțumesc că încă ești și ai fost aici. ♥
Reply

KatherineJane313

@saaatuuurn hei. Nu renunța! Tocmai acum, în această perioadă, oamenii au nevoie să citească o carte bună ca distragere. 
Reply

aliciawesley-

@saaatuuurn asta e foarte trist pentru mine, deoarece chiar eram și încă sunt o fană a cărților tale (mai ales a primului volum din ,,when it’s over”) but asta e decizia ta, iar eu o respect și tot ce pot să fac este să aștept să revii. ❤️
Reply

saaatuuurn

Bai. Bai. Bai. 
     Stăteam și mă uitam prin cameră observând ca am o gramada de cărți citite și care așteaptă sa fie citite, și cum mă uitam așa la ele mi-a trecut prin cap sa fac o carte pe wattpad cu cărțile pe care le-am citit și părerea mea despre ele. 
     Poate va dau idei ce sa citiți sau putem discuta pe baza lor.
     V-ar plăcea? 

saaatuuurn

@ scepticism este publicată, o găsești pe profilul meu :)
Reply

scepticism

@ saaatuuurn Ar fi super. Tema mea la engleză e să citesc două cărți scrise de autori britanici şi am ales cărțile lui Daphne du Maurier. E scriitoarea preferată a mamei. Ar fi interesant să faci o carte despre cărțile pe care le-ai citit cu opinia ta despre ele. Adesea mă întreb ce aș mai putea citi, deși am multe cărți în bibliotecă necitite şi care așteaptă să fie deschise.Abia aștept să o publici! 
Reply

NorimaVerbeeck

@saaatuuurn Normal că-mi place ideea. :)
Reply

saaatuuurn

Știu ca probabil sunt în urma și valul cu filmul ăsta a trecut, pentru că a fost făcut în 2017, dar m-am uitat azi la "Call me by your name" și încă nu pot sa mi-l scot din cap. A fost mai bun decât credeam eu ca o sa fie și am plâns la el, ceea ce nu mi se întâmplă niciodată la filme. 
     L-a mai văzut cineva? 

saaatuuurn

@ -trumanblack- și eu, niciodată nu m-a mișcat ceva atât de tare
Reply

saaatuuurn

@ petrichorios știu ce zici
Reply

-trumanblack-

@saaatuuurn im a slut for cmbyn i swear to god
      iubesc filmul ăla cu toată ființa mea
Reply