riezalazli

Hi semua, seperti yang dijanjikan, bab 1 utk sekuel kedua budak ladang 2 dah mula upload hari ni. Aku akan upload part by part ikut masa yang ada. Dlm pada itu, aku masih lagi menulis citer ni. Harap korang semua boleh follow dan terima tulisan ketiga aku ni. Harap sgt utk korang vote dan beri komen ya. Terima kasih semua ...

riezalazli

Hi semua, seperti yang dijanjikan, bab 1 utk sekuel kedua budak ladang 2 dah mula upload hari ni. Aku akan upload part by part ikut masa yang ada. Dlm pada itu, aku masih lagi menulis citer ni. Harap korang semua boleh follow dan terima tulisan ketiga aku ni. Harap sgt utk korang vote dan beri komen ya. Terima kasih semua ...

amlis989

Seronok betul baca budak ladang ni , tulisan anda pun ternaik 'burung' hehe...tq

riezalazli

@amlis00 thank you bro atas sokongan
Reply

amlis00

@riezalazli teruskan berkarya yg hebat hebat hehe
Reply

riezalazli

@RAMLIAHMAD989 haha...tq bro sbb support. Mmg kena standby tisu kalau baca Budak Ladang dan Barbershop.. hahahaha 
Reply

riezalazli

Hi guys, sorrylah aku lambat update citer Budak Ladang. Lately busy giler dgn kerja dan gym. Biasa aku tulis cerita ni waktu tgh mlm. Satu lagi bukan apa, masa nk tulis siapkan Budak Ladang, tetiba idea lain masuk pulak. So terkarang cerita lain..haha.. jadi sudi2lah baca naskhah terbaru aku, Diari Seorang Pelacur Lelaki. Yg ni sengaja aku kurangkan babak sex dan lebihkan penceritaan. Apa2 sila beri komen dan kalau suka vote ye. 

darius_esmail

jgn lama2 nnt rindu hahahahahah
Reply

riezalazli

@darius_esmail noted bro. Budak Ladang tetap dihati.... haha.. cuma delay sikit. 
Reply

darius_esmail

jgn lupe kn budak ladang
Reply