Hi semua, aku baru jer berjinak2 dlm penulisan genre mcm ni. Kira noob giler ar..haha. Kalau ada komen atau kritik bolehlah mesej aku. Aku akan balas setiap mesej yang diterima. Kalau korang suka dgn cerita2 aku, harap vote dan add dlm list korang ye.  Tq.
  • JoinedJuly 25, 2019


Last Message
riezalazli riezalazli Aug 08, 2022 08:35PM
Hi guys, sorrylah aku lambat update citer Budak Ladang. Lately busy giler dgn kerja dan gym. Biasa aku tulis cerita ni waktu tgh mlm. Satu lagi bukan apa, masa nk tulis siapkan Budak Ladang, tetiba i...
View all Conversations

Stories by riezalazli
BUDAK LADANG by riezalazli
BUDAK LADANG
Sebuah ladang kelapa sawit yang jauh di pedalaman. Seorang Pengurus yang baru. Seorang buruh ladang yang mera...
ranking #5 in gay See all rankings
BARBER SHOP by riezalazli
BARBER SHOP
Menceritakan tentang pertemuan Adam, seorang tukang gunting dengan jaguh bina badan bernama Azman. Mengandun...
ranking #129 in romance See all rankings
1 Reading List