novemberian28th

Sederhana
          	
          	Tak meminta minta bila tak diberi
          	
          	Tak merayu kekal bila mula benci
          	
          	Cukup tahu bila kena pergi
          	
          	Dan Akhirnya senyum lah 
          	
          	
          	
          	

novemberian28th

Kalau bahagia itu memberi 
          
          Boleh tak aku jadi bakhil dengan bahagia aku
          
          Hahahaha aku taknak kongsi Aku rela melepas pergi 
          
          Sebab kau takkan ada nombor 2 kalau aku je nombor 1 
          
          Daripada makan hati
          
          Aku lagi suka makan Mcd
          Dari aku sakit hati 
          Lebih baik aku pergi
          
          
          Gitewww 
          
          Hahahaha 
          
          
          Selamat semua 
          
          Ingat kita manusia hebat yang Allah cipta
          Ingat kita manusia kuat 
          
          

novemberian28th

Hari ni ada inspection kat taman perindustrian balakong
          
          Sebagai kerani yang berdedikasi ikutlah arahan untuk attend inspection Nasib baik draughtman ikut takde terkial kial Yalah kita master dokumen 
          
          Plan memanglah boleh baca 
          Tapi plan berubah mengikut keperluan 
          Bomba perlunya lain 
          Perancang pandangnya lain
          Bangunan mintanya lain
          
          Bila nak keluar F semua kena selaras ko rasa 
          
          Yang compile documents boleh bengkak otak
          
          AllahuAkbar 
          
          Itu sahaja lah nak mengadu hari ni
          
          Terima kasih baca
          
          Bye

azieazam

@novemberian28th Alhamdulillah...bagus³ ❤️
Reply

novemberian28th

@azieazam Alhamdulillah Terima kasih ni tengah karang surat kita kan kerani berjaya hahaha
Reply

azieazam

@dreamread507  tiba je blackout 1 Lembah Klang... Alhamdulillah kul 3 dh ada electric semula
            
            @novemberian28th semoga dipermudahkan Allah segala urusan u ☺️
            
Reply

novemberian28th

Apa itu matang
          
          Matang ialah anda bertenang dengan segala keributan dan urgencies that foward to you
          
          Anda tersenyum dan teruskan kerja walau anda tahu it’s out of your scoope 
          
          Teruskan senyum
          
          Berhenti memaki dan marah
          
          And enjoy the show 

novemberian28th

Terima kasih sudi baca
          
          Sedang usaha keras untuk tulis
          
          Bunyi macam kelakar kan macam beria nau
          
          Hahahah Takpelah norhidayu Nordin memang suka beria
          
          Harap harap api api beria untuk boleh kekal
          
          Sebab sekali hilang 
          
          AllahuAkbar hanyut terus 

novemberian28th

Memilih untuk bertanggungjawab ke atas Ibu yang Sudah tua dan bedridden bukanlah pilihan mudah
          
          Sedangkan emosi sendiri tunggang terbalik
          Lagi kau kena hadap emosi Ibu tua yang 74 tahun 
          
          Sendirian
          
          Mencabar dan penuh sabar
          
          Tapi satu yang pasti
          
          Dengan sabar segala sulit pasti diberi mudah 
          
          Maka sabarlah senyumlah