novelawawa

Assalammualaikum, 
          	
          	benda ni maybe cam kelakar. tapi aku just nak bagitau mulai harini aku takkan on lagi wattpad. aku ingat nak delete acc tapi sebab ada yang still nak membaca works aku even takda penamat... jadi aku putuskan untuk stay wujud tapi tak aktif dah. sorry dengan semua kekasaran yg aku dah buat. terima kasih sudi baca penulisan aku. terima kasih sebab sudi kawan dengan aku. terima kasih sudi sokong aku selama ni. semoga korang baik baik saja. itu je, salam. love. 

jymochi

@novelawawa datang sini nak tengok voishenote dah update ke belum eh ternampak status wawa yang ni. sedihnye :'((((( pls be healthy and happy wawa we will miss you!!!
Reply

sakura_rain

@novelawawa  wawa please la jangan padam cerita voishenote tu ,cerita tu serius best and aku tak habis baca lagi
Reply

Sya_soul0694

@novelawawa kenapa kak wawa
Reply

syazuly

Cuba baca cerita yg baru saya buat.  And comment about it.  Cuz it my first time