• Are you lost? Turn back while you can

• I'm not 'sombong', but just cautious
______________******____________

✨♨️ •~•𝖂𝖊𝖑𝖈𝖔𝖒𝖊 𝖙𝖔 𝖒𝖞 𝖘𝖎𝖓𝖋𝖚𝖑 𝖍𝖊𝖆𝖛𝖊𝖓•~• ♨️✨

【About me 👤:】

¤ 𝙰 𝚑𝚞𝚖𝚊𝚗 𝚋𝚎𝚒𝚗𝚐 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚊 𝚏𝚞𝚌𝚔𝚎𝚍 𝚞𝚙 𝚖𝚒𝚗𝚍 𝚊𝚗𝚍 𝚒𝚖𝚊𝚐𝚒𝚗𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗

¤ Im just a person who "loves" to push myself out of my comfort zone (always endup giving up bcus Im a loser tbh) and like trying new stuffs. Love to write action, fantasy, unique (probably not) and non-logical stories.

⚠️ I'ᗰ ᗩᑎ ᗩᒪOOᖴ ᗩᑎᗪ ᗩᑎGᔕTY TEEᑎᗩGEᖇ, ᗩᒪᗯᗩYᔕ TEᒪᒪ ᗷITTEᖇ TᖇᑌTᕼᔕ Tᕼᗩᑎ ᔕᗯEET ᒪIEᔕ⚠️

"ᵢₘₚₑᵣfₑcₜᵢₒₙ ᵢₛ bₑₐᵤₜy, ₘₐdₙₑₛₛ ᵢₛ gₑₙᵢᵤₛ ₐₙd ᵢₜ'ₛ bₑₜₜₑᵣ ₜₒ bₑ ₐbₛₒₗᵤₜₑₗy ᵣᵢdᵢcᵤₗₒᵤₛ ₜₕₐₙ ₐbₛₒₗᵤₜₑₗy bₒᵣᵢₙg"- Me [2019]

✨ ɪ ᴡʀɪᴛᴇ ꜰᴏʀ ᴍʏ ᴏᴡɴ ᴇɴᴊᴏʏᴍᴇɴᴛ, ɴᴏᴛ ꜰᴏʀ ᴏᴛʜᴇʀꜱ ✨

Notes :

¤ Stories with the same series contained same characters and timelines. Use the series name as guidelines when y'all read the stories (if you don't understand, dm me and I'll tell you about the method)

¤ I forgot to mention that most of my works are about action and lesbian themed kind of story. If you are okay with it, then please, do read my works but if you are a judgemental homophobic, please kindly get the fuck out off my profile. I don't need opinions from people like you here.

🔴 𝘿𝙤 𝙣𝙤𝙩 𝙘𝙤𝙥𝙮 𝙖𝙣𝙮 𝙤𝙛 𝙢𝙮 𝙬𝙤𝙧𝙠𝙨 𝙤𝙧 𝙞𝙙𝙚𝙖𝙨 𝙤𝙧 𝙢𝙮 𝙨𝙩𝙮𝙡𝙚. 𝙄𝙩'𝙨 𝙛𝙪𝙘𝙠𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙣𝙣𝙤𝙮𝙞𝙣𝙜 🔴
  • ηαяηια'ѕ ¢ℓσѕєт
  • JoinedSeptember 19, 2017


Following

Last Message
miztique__ miztique__ Feb 13, 2021 11:49AM
Aku en ada idea nak buat citer pasal gore/thriller/seram tapi tula citer yang skang ni pun aku baru nak start enjin. Idk ah nak buat apa. Either proceed with the current story or unpub it and publis...
View all Conversations

Stories by • ∂уѕρнσяια •
Out of Sight by miztique__
Out of Sight
#5th Story (Part 1 of Nightmare series) Log entry ke-307, Bayangkan kalau kau ada mimpi ngeri atau pun traum...
LoveSick (gxg) [√] by miztique__
LoveSick (gxg) [√]
#4th story [ Part 1 of Bloody Love series ] Pernah tak korang rasa yang diri korang ni tak normal? Ok-ok, aku...
When Two Worlds Collided (gxg)[✔️] by miztique__
When Two Worlds Collided (gxg)[✔️]
(WATTYS2020 YOUNG ADULT WINNER) #3rd story [ Part 2 of Double World series ] Kau dari dunia lain, aku dari du...
3 Reading Lists