mistrecj

I AM BACK
     	
     	
     	
     	E di qe ju kam munguar e di, ato shkrimet e mija plot pasion, temat qe hapja gjate pasdites dhe opinionet e mija rreth te rejave ne te fundit jo vetem ne shqiperi, jo vetem ne ballakan as vetem ne europe po ne te gjithe boten, sjeni te sigurt nese keni lexuar dicka te tille nga acc-i im? As un ಥ‿ಥ
     	Nejse tashme jam ketu, prane jush ne mesin tuaj dhe normalisht me ide te reja...(shpresojm te publikojm ndnj liber ksaj vere e ta mbajm aty mos ta fshijm...)...

Ninushja

@mistrecj thjesht thash 
Reply

selenophilenian

@mistrecj duket (♥ω♥*)
Reply

mistrecj

@apricater ( ˘ ³˘)♥
Reply

mistrecj

I AM BACK
     
     
     
     E di qe ju kam munguar e di, ato shkrimet e mija plot pasion, temat qe hapja gjate pasdites dhe opinionet e mija rreth te rejave ne te fundit jo vetem ne shqiperi, jo vetem ne ballakan as vetem ne europe po ne te gjithe boten, sjeni te sigurt nese keni lexuar dicka te tille nga acc-i im? As un ಥ‿ಥ
     Nejse tashme jam ketu, prane jush ne mesin tuaj dhe normalisht me ide te reja...(shpresojm te publikojm ndnj liber ksaj vere e ta mbajm aty mos ta fshijm...)...

Ninushja

@mistrecj thjesht thash 
Reply

selenophilenian

@mistrecj duket (♥ω♥*)
Reply

mistrecj

@apricater ( ˘ ³˘)♥
Reply

Britanin