miragyu

cer gitau bila nak post buku baru

miragyu

cer gitau bila nak post buku baru

miragyu

jom buat buku baru

httpville

weh mira, aku taktau la kau ingat lagi 
          ke tak aku tapi aku rindu kau sia :")

miragyu

@HTTPVILLE WEH AKU BARU ON STAGA HIII 
Reply

sarangcorncom

Hi..mind to follow first..tq♡

miragyu

Sorry for long hiatus hehe but nanti mira update and promote korg. Thank you memahami❤

miragyu

Kalau txt drop smthg malam ni aku cukur bulu mata aku

scarletrinzz

@miragyu I somehow hope kau akn buat but nvm I'm late by almost an hour so what was I expecting 
Reply

cbgyuwifeu

@miragyu haha sorry2 asyik gelak aje. Aq buat hanat dh 
Reply

miragyu

@choinadya_ okay okay djdnjsd
Reply

miragyu

Korg nak mira promote cerita korg tak? Just vote all chap eternity and comment done :)

miragyu

@Mencheee_  boleh2. Just vote all eternity chap and comment done
Reply

Mencheee_

@miragyu nak gak? Boleh?
Reply

miragyu

@miragyu sure! Dah vote sum chap eternity tak? Kalau belum, go vote them and comment done❤❤
Reply

miragyu

Sesapa kat sini minat baca novel melayu tak? Romance gitu. Kalau ada suggestion book or korg ada buat novel, reply here or just tag me in your stories. Alang2 tu meh lah sapot novel melayu ai @velvet_mira ehehe byee