llcvely

Assalamualaikum, Korang. 
          	
          	kenal saya tak? I know banyak yang tak kenal sbb saya tersangatlah underated. Banyak orang kenal pun pun sekitar tahun 2019-2020. Masa tu saya masih aktif menulis dan edit cover. consistent je but now busy all the time. 
          	
          	Mungkin ada yang kenal dan ada yang tak kenal. Orang kenal saya as Zeu. Saya penulis dan editor dekat sini. 
          	
          	Actually, zeu nak beritahu yang zeu bakal berhenti dekat wattpad. Zeu akan berhenti menulis dan mengedit cover. pendek kata, dah tak ada lagi Author bernama Zeu lepas ni HOHO. 
          	
          	Dekat sini, zeu nak ucapkan ribuan terima kasih dekat semua kawan" wattpad yang supporting gile even sesetengah tak. Thank you so much dekat readers" zeu yang always bagi semangat untuk terus berkarya, sayang korangggg! kalau korang takde, mesti zeu tak mencapai tahap ni ⸝⸝ʚ̴̶̷̆ ̯ʚ̴̶̷̆⸝⸝ 
          	
          	and, zeu nak minta maaf pada korang yang pernah zeu tercakap kasar ke, kot" termaki ke astaghfirullah ataupun sesuatu yang zeu pernah buat korang kecik hati. Maaf sangat. Also, zeu nak minta maaf pada geng" collab zeu yang dulu. Aku tahu korang dah tak ingat aku en? ⸝⸝ʚ̴̶̷̆ ̯ʚ̴̶̷̆⸝⸝  sokay, aku still ingat korang. aku nak minta maaf dekat korang kalau pernah buat korang tersinggung. Aku tahu dulu perangai aku serupa setan HAHAHAH joke 
          	
          	So rasanya tu je kot. zeu tak lama sangat pun dekat wattpad ni. Zeu mula wattpad since march 26 2019. which is, dah dua tahun kan? eh tahlah nak HAHAH 
          	
          	Semua fanfic zeu akan zeu padam hari ni jugak. Untuk korang yang  sedang membaca tu, let me know ok fanfic mana satu korang still membaca. 
          	
          	Anyways, thank you korang semua! sayang korang! (ง˙∇˙)ว

llcvely

@JeonNana95 hiks jan sedih ba, thanks for your support jeon nana ❤
Reply

JeonNana95

@llcvely jarang bh dpt jumph yg bagus2..haihh bh endk apa la bh..I respect your decision walaupun ada rasa sedih sikit HHHAA
Reply

-staerwithluv

hai author , kenapa nak unpub 365 ? baru nak baca hiks

-staerwithluv

@-staerwithluv okey thanks for the information , sayanglaa nak delete sebab masterpiece laa fanfic author (•‿•)
Reply

llcvely

@-staerwithluv But Author akan unpub for awhile. Nak buat pembetulan sikit hehe 
Reply

llcvely

@-staerwithluv hello, staerwithluv. Author dah fikir masak" dah. 365days takkan didelete, Author akan jadikan fanfic tu sebagai fanfic terakhir. Dia akan kekal dekat sini sampai bila". kalau nak baca, bacalah (ღ◕ܫ◕ღ) Thanks for your support ♡
Reply

llcvely

Assalamualaikum, Korang. 
          
          kenal saya tak? I know banyak yang tak kenal sbb saya tersangatlah underated. Banyak orang kenal pun pun sekitar tahun 2019-2020. Masa tu saya masih aktif menulis dan edit cover. consistent je but now busy all the time. 
          
          Mungkin ada yang kenal dan ada yang tak kenal. Orang kenal saya as Zeu. Saya penulis dan editor dekat sini. 
          
          Actually, zeu nak beritahu yang zeu bakal berhenti dekat wattpad. Zeu akan berhenti menulis dan mengedit cover. pendek kata, dah tak ada lagi Author bernama Zeu lepas ni HOHO. 
          
          Dekat sini, zeu nak ucapkan ribuan terima kasih dekat semua kawan" wattpad yang supporting gile even sesetengah tak. Thank you so much dekat readers" zeu yang always bagi semangat untuk terus berkarya, sayang korangggg! kalau korang takde, mesti zeu tak mencapai tahap ni ⸝⸝ʚ̴̶̷̆ ̯ʚ̴̶̷̆⸝⸝ 
          
          and, zeu nak minta maaf pada korang yang pernah zeu tercakap kasar ke, kot" termaki ke astaghfirullah ataupun sesuatu yang zeu pernah buat korang kecik hati. Maaf sangat. Also, zeu nak minta maaf pada geng" collab zeu yang dulu. Aku tahu korang dah tak ingat aku en? ⸝⸝ʚ̴̶̷̆ ̯ʚ̴̶̷̆⸝⸝  sokay, aku still ingat korang. aku nak minta maaf dekat korang kalau pernah buat korang tersinggung. Aku tahu dulu perangai aku serupa setan HAHAHAH joke 
          
          So rasanya tu je kot. zeu tak lama sangat pun dekat wattpad ni. Zeu mula wattpad since march 26 2019. which is, dah dua tahun kan? eh tahlah nak HAHAH 
          
          Semua fanfic zeu akan zeu padam hari ni jugak. Untuk korang yang  sedang membaca tu, let me know ok fanfic mana satu korang still membaca. 
          
          Anyways, thank you korang semua! sayang korang! (ง˙∇˙)ว

llcvely

@JeonNana95 hiks jan sedih ba, thanks for your support jeon nana ❤
Reply

JeonNana95

@llcvely jarang bh dpt jumph yg bagus2..haihh bh endk apa la bh..I respect your decision walaupun ada rasa sedih sikit HHHAA
Reply