kinsellhriz

I need helppp. For LOL apa nasib kesudahan Zafran eh? Dh lupa lama sungguh tak baca, rasa nak sambung balik story ni

antasya_98

@ kinsellhriz  rindunya dkt sis..
Reply

kinsellhriz

@AniceRMY nk kena katamkan balik la nmpknya kalo nk sambung tulis cerita ni 
Reply

FlociaMikal

4 kmi dh bca crita ni berulang... Best ever novel yng dh sya bca.   Hrap2 sngat ada LOL2.  Want to meet Kay and naufal. . seriously this story like real..  N nk thu juga khdupan mereka berdua LPs ada ank ni .. Ada lagi tak toxic yng dtang 

taehyungbst

Hi I nak membebel sikit jap. Cerita kay x fal tu sounds so real. Macam you have been thru those happen in that story. I nak carut pun tak jadi sebab cerita tu could be happen irl. Anyway, it's good book & I'm glad to found it. Cuma percent I nak kawin tu makin kurung je. Bukan ada calon pun but imagine I kat tempat kay omg mata i berair sia. Ikr perkahwinan tu bukan hari2 happy but I rasa I tak kuat macam kay utk hadapi semua tu. Idk how far I can fight my marriage if my husband having an affair with his first love when I dedicated my life since the day I meet him. The end. I tak marah ke apa ke cuma ni after effects baca buku you. Pastu I lupa skrg i period tu emo semacm tu :'( idk anymore. 

kinsellhriz

@taehyung_bowwowwow thanks for your review dear. Don't worry i takde terasa atau apa pun and I'm glad cerita ni can touch your heart ♡
Reply

kinsellhriz

Alhamdulillah so far orang yg deal dgn aku psl novel ni baik2 belaka takde lg yg fussy bukan2 ☺