irealitty

taeyongie, știu că nu vei vedea asta niciodată, dar sper că ești bine și sper să te faci bine cât de repede posibil. gândul că nu ești bolnav îmi rănește prea tare sufletul. te iubesc mult, ty track.

irealitty

taeyongie, știu că nu vei vedea asta niciodată, dar sper că ești bine și sper să te faci bine cât de repede posibil. gândul că nu ești bolnav îmi rănește prea tare sufletul. te iubesc mult, ty track.

irealitty

      de curând am realizat faptul că pe 16 mai 2020 am făcut un an de când sunt NCTzen. știu, sunt o uitucă, dar în acel timp am axam doar pe școală și am uitat complet. cu toate acestea, vreau să încep prin a spune că NCT sunt cei mai de preț oameni din viața mea, excluzând familia și prietenii. sunt aproape singurele persoane care m-au făcut să zâmbesc și în cele mai grele momente din viața mea. muzica lor, prezența lor pe scenă, zâmbetele lor; au fost ca niște medicamente pentru mine care mi-au făcut numai și numai bine. în doar un an m-am atașat atât de tare de ei, încât acum nimeni și nimic nu mă poate despărți de ei. sunt a doua mea familie, a doua mea casă unde m-am refugiat când lumea exterioară mă ura. iar de aceea, le voi fi recunoscătoare până intru în mormânt. poate că ei nu știu de existența mea și nu știu cât bine și câtă fericire mi-au adus în viață, dar e de ajuns să știu eu. îi ador din tot sufletul și nici măcar odată nu am încetat să mă uit la el fără să zâmbesc. sunt efectiv cei mai minunați pentru mine! 

skzfobic

@baebootty oh, ce frumos spus! în primul meu an de k-pop, pot spune că m-am atașat de multe persoane și trupe cu care am legat legături greu de rupt. NCT sunt și vor rămâne, și pentru mine, trupa care îmi va putea picta un zâmbet pe chip, doar pentru că le văd glumele sau le aud cântecele! mă bucur că NCT și NCTzen te-au făcut să te simți specială, pentru că tu chiar ești o persoană specială! 
Reply

irealitty

✦ shotaro și sungchan — îmi doresc tare mult să fac cunoștință cu talentul vostru, băieți. sper că vă înțelegeți bine cu hyungs ~
      
                ~ NCT FAMILY ~
Reply

irealitty

✦ mark lee — marker lee ~ ești un rege, baby, să ști. de ceva timp cam încerci să îi furi locul lui jaehyun, dar ehhh, să nu îi spui lui jae. :)
      
      ✦ na jaemin — nana meu ~ zâmbetul tău este cel mai bun remediu când sunt pe punctul de a ceda.
      
      ✦ lee jeno — îți ador genele și părul, boy. dar cel mai mult îți ador vocea.
      
      ✦ huang renjun — ratjunnie ~ te iubesc cu toată inima mea cea mică și neimportantă.
      
      ✦ park jisung — mereu și mereu vei rămâne cel mai micuț și drăguț din toți. my child ~
      
      ✦ zhong chenle — tu ești cel mai special chinez din toată asia. ești micul meu delfin.
      
      ✦ lucas wong — lulu ~ ador totul la tine și te rog să te oprești din a încerca să îi iei locul lui jaehyun, nu voi mai rezista mult.
      
      ✦ chittaphon leechaiyapornkul — thailandezule ~ i love to the moon and back.
      
      ✦ dong sicheng — winwinnie ~ cred că tu chiar vei deveni un bias suprem în viitorul apropiat.
      
      ✦ qian kun — voce de aur ~ ești un rege, la fel ca toți ceilalți.
      
      ✦ xiao dejun — pentru mine ești mic dejun,  love. saranghae ~
      
      ✦ wong kunhang — poate pentru unii nu contezi în nct, dar pentru mine ești foarte important. 
      
      ✦ liu yangyang — crezi că poți să mă înveți germană? mi-ar prinde tare bine, mai ales dacă mă înveți tu. 
Reply