•°•°mention for followback•°•°
📌Wp and personal ig: @iccanarashi_

Kalau berminat follow lah account ni(~ ̄▽ ̄)~kalau tak berminat takyah follow\( ̄︶ ̄*\))
Help me to get 1k followers?ヾ(≧▽≦*)o
{Malaysian 🇲🇾}
No dirty mesej atau Nana tembak awak •~•

Status [❤]
💙:Hiatus
💜:Normal
🖤:Jangan kacau saya
💚:Broken
🧡: Bermeditasi
💛:Mabuk
♥️:Sedang menyiapkan keje sekolah

(My works)~
[Miss and Mr Troublemaker]~ongoing
[Seven King Of Vampire]~ongoing


{Name}
[Just call me nana(❤ ω ❤)]

{Batch}
[07 liner]

{Jantina}
[Saya perempuan ok.gambar profile seokjin bts( •̀ ω •́ )✧]

{Tarikh lahir}
[24/8 kembar Bomin Golden Child (~ ̄▽ ̄)~]

{Status}
[Student yang sepanjang masa mereput kat rumah sebab siapkan keje sekolah yang belum siap '•~•']

(Followers naik turun ( ̄︶ ̄)↗ )
...
...siapa yang sudi follow nana, terima kasih atas kesudian anda (づ ̄ 3 ̄)づ
....siapa yang sudi unfollow nana,tahniah atas kesudian andaಠ_ಠ

>>spesis yang kadang2 tak betul\( ̄︶ ̄*\))<<
Saya ni baik orang nya ( •̀ ω •́ )✧
>>want to be friend?dm me!
>>want me to support your book?dm me!


{Kembar saya (づ ̄ 3 ̄)づ}
>> @CRYSTHYUN

{Abang2 saya yang belum diiktiraf sebagai abang( ̄︶ ̄)↗}
>> @muhdamir_
>> @Hirito_Haru

{Adik kepada kakak2 yang comel ni ( •̀ ω •́ )✧}
>> @RainSeok_18th
>> @AngieStein13
>> @ainnyahh_
>> @irnafiee_
>> @Mrslmpurfect_
>> @NurQistinaAfiqahNorS
>> @nainjae
>> @waniyy1316

{Kakak kepada adik yang sorang ni (~ ̄▽ ̄)~}
>> @eunbin_c

{Kawan2 saye yang paling saya sayangi (❤ ω ❤)}
>> @taesarah_
>> @bvnnykai
>> @mochi_lolly
>> @-HANNIECOFFEES
>> @jaemxnie
>> @imjoyyyy
>> @strawxlvery-
>> @EiynnHannah
>> @otakhayal
>>@pluvi0fil_0
[BTS]
[TWICE]
[TXT]
[GOLDEN CHILD]

Be yourself(~ ̄▽ ̄)~
Love yourself( •̀ ω •́ )✧

>>Active<<
11:30 a.m.-12:30 p.m.
  • Kau kejam sebab unfollow orang tanpe sebab hiakk! *Baling kerusi*
  • JoinedMay 24, 2021


Last Message
iccanarashi iccanarashi Aug 04, 2021 07:58AM
Ehemk*teropong orang yang unfollow Nana*ohh i see you!jangan nak lari cause saya dah jumpa anda muehehehehe•~•sorry korang kalau Nana terunfollow korang tadi.sebab Nana tengah cari sape yang unfollow...
View all Conversations

Stories by 나 나
NANA TALK by iccanarashi
NANA TALK
Ramai pulak yang buat buku talk ni..jadi nana pun nak join lah heheheehe (~ ̄▽ ̄)~jadi siapa yang nak kenal nan...
ranking #4 in nothing See all rankings
Miss and Mr troublemaker ||Taehyung by iccanarashi
Miss and Mr troublemaker ||Taehyung
Kisah seorang budak perempuan yang terpaksa berkahwin dengan seorang pengusaha syarikat terkenal di korea.Yel...
ranking #67 in btsarmy See all rankings
Seven King Of Vampire [BTS] by iccanarashi
Seven King Of Vampire [BTS]
Sungha adalah seorang gadis yang ceria dan periang.Dia tinggal bersama kedua orang tuanya.Kehidupan sungha di...
ranking #48 in vampire See all rankings
20 Reading Lists