iamputr1

terima kasih kepada yang sudi baca fanfic put ❤ hari ni happy sebab bukak wattpad je, dapat noti 99+ and semuanya daripada vote and comments you guys in my fanfic ❤ i appreciate it!
          	
          	iloveyou <3333

Aina_are_Aina

@iamputr1 see i told you girl before yg ada lgi org yg support awak dari blkg congrats❤❤❤ keep going put.
Reply

yienpeachyyy

tetiba rindu fanfic kimtae yg Snap tu :( .
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          
          teruskan berkarya tahu ❤️ , jngn tetiba leave wattpad hurm .  ghisau ah ramai skrg author yg yien kenal and support dari dulu berhenti and delete acc dorang :(.

iamputr1

@yienpeachyyy insyaAllah. selagi minat ada dalam diri dan ada yang sudi menyokong lagi, put akan tetap di sini ❤
Reply

aexniqn

+  welcome putri :3 ❤︎
          +  story put best laa ! tak hambar pun , srs >< 
          +  insecure hiks style writing put lawa erm– 

iamputr1

terima kasih kepada yang sudi baca fanfic put ❤ hari ni happy sebab bukak wattpad je, dapat noti 99+ and semuanya daripada vote and comments you guys in my fanfic ❤ i appreciate it!
          
          iloveyou <3333

Aina_are_Aina

@iamputr1 see i told you girl before yg ada lgi org yg support awak dari blkg congrats❤❤❤ keep going put.
Reply