"As long as we're breathing it's not too late to change your story"
  • sometimes I get tired of my life <3
  • JoinedApril 6, 2020


Last Message
hannyyeor hannyyeor 17 hours ago
new bab is coming! btw, saya update QADREE setiap hari kalau difikirkan lah. Setiap malam, selepas ishak jadi kalau ada hari saya tak update tu bermakna saya sibuk atau tak sempat. Hehehe 
View all Conversations

Stories by 𝑅𝑜𝑠𝑒 ᥫ᭡
QADREE : YOU'RE MY WIFE  by hannyyeor
QADREE : YOU'RE MY WIFE
BOOK 4 Anything For You, Sayang &quot;Saya tak suka awak pun.. walaupun awak goda saya&quot; &quot;We will...
ranking #29 in sekolah See all rankings
KIM : THE OTHER SIDE by hannyyeor
KIM : THE OTHER SIDE
BOOK 1 &quot;Sayang? Siapa aku nak tahu erti kata sayang yang sebenarnya. Aku tak layak untuk ada title tu da...
ranking #767 in cinta See all rankings
3 Reading Lists