hallowace

Hallow guys, bagi sesiapa yang baca cerita KHALID DHALIAH TU SILA BACA AYAT "MOHON BERTABAH"
          	
          	Sudah ku kata ianya mengarut lagi mahu dibaca. Kalau kau tak suka aku menulis bukan hak kau doh nak kecam aku bagai. Ini wall aku. IKUT SUKA HATI AKU LAH NAK MENULIS KE APA.
          	
          	Asal aku tak ciplak cerita orang sudahlah. Nak kata tak bagi warning aku dah bagi. Yang baca sampai habis tu kenapa?
          	
          	Nak cakap aku tak terima apa orang cakap? Hello sis, I'm not using your phone to write any of my story. Kau baca pun tak berbayar. Aku menulis pun sesen pun tak dapat. Nak kata nak jadi famous? Aku tak promote lansung diri aku ni. HAHAHAHAHAHA
          	
          	Nak kecam boleh. Sila promote cerita yang kau tulis sendiri dekat aku. Aku pun nak baca. Baru lah aku sedar diri.
          	
          	One more thing, Cerita Khalid ni dekat luar negara. Dibesarkan pun takde didikan agama apakah anda tidak tahu bahawa budak zaman sekarang didikan agama sudah tidak ada? Hubungan sonsang antara ahli keluarga sekarang berleluasa. Kau cakap aku tak search dulu. Okay, patutkah aku buang ayat "MATURE CONTENT" itu? DAN PADAM KESELURUHAN CERITA SEBAB NAK PUASKAN HATI KAU?
          	
          	Masa first aku karang cerita ni. Ada sorang perempuan yang minat cerita pasal HUBUNGAN SONSANG between ibu dan anak. She came first. Dia chat aku dia minat cerita macam tu then aku teruskan je la. Sebab aku pun teringin kelainan. Memang banyak sangat watak yang mengelirukan.
          	
          	Sorry bruh. Stop judging people art. They work on their on. Kau terasa then tak nak baca dah cerita aku up to you. Kalau bukan sebab "kau" mana mungkin readers KHALID DHALIAH lebih 300k. 

hallowace

Hallow guys, bagi sesiapa yang baca cerita KHALID DHALIAH TU SILA BACA AYAT "MOHON BERTABAH"
          
          Sudah ku kata ianya mengarut lagi mahu dibaca. Kalau kau tak suka aku menulis bukan hak kau doh nak kecam aku bagai. Ini wall aku. IKUT SUKA HATI AKU LAH NAK MENULIS KE APA.
          
          Asal aku tak ciplak cerita orang sudahlah. Nak kata tak bagi warning aku dah bagi. Yang baca sampai habis tu kenapa?
          
          Nak cakap aku tak terima apa orang cakap? Hello sis, I'm not using your phone to write any of my story. Kau baca pun tak berbayar. Aku menulis pun sesen pun tak dapat. Nak kata nak jadi famous? Aku tak promote lansung diri aku ni. HAHAHAHAHAHA
          
          Nak kecam boleh. Sila promote cerita yang kau tulis sendiri dekat aku. Aku pun nak baca. Baru lah aku sedar diri.
          
          One more thing, Cerita Khalid ni dekat luar negara. Dibesarkan pun takde didikan agama apakah anda tidak tahu bahawa budak zaman sekarang didikan agama sudah tidak ada? Hubungan sonsang antara ahli keluarga sekarang berleluasa. Kau cakap aku tak search dulu. Okay, patutkah aku buang ayat "MATURE CONTENT" itu? DAN PADAM KESELURUHAN CERITA SEBAB NAK PUASKAN HATI KAU?
          
          Masa first aku karang cerita ni. Ada sorang perempuan yang minat cerita pasal HUBUNGAN SONSANG between ibu dan anak. She came first. Dia chat aku dia minat cerita macam tu then aku teruskan je la. Sebab aku pun teringin kelainan. Memang banyak sangat watak yang mengelirukan.
          
          Sorry bruh. Stop judging people art. They work on their on. Kau terasa then tak nak baca dah cerita aku up to you. Kalau bukan sebab "kau" mana mungkin readers KHALID DHALIAH lebih 300k. 

hanio-sun

hai sis, saya tak faham jalan crita Khalid Dhaliah , boleh sis explains? hmm :(

hanio-sun

@hallowace pfft srs arrr hshshs
Reply

hallowace

@xxnrose kau sorang je rasa macam tu. Yg lain dah amik oksigen sbb sesak nafas 
Reply

hanio-sun

 ohh begitu alkisahnya, crita ni best tau ! ;) smpai saya ulang banyak kali eventho masatu tak paham hshshs !
Reply

Laiha-Hairy

Bila nak update unborn babybartahun dah tunggu

Chinakut

Bila nk update Khalid Dhaliah sis.....i pening sangat dgn story nya....tp teringin nk tau selanjutnya