olimpiangoddess

Nqs ke mundesi mund ti hedhesh nje sy librave te mi? 

LauritHyseni

Hi❤
          Nese ke kohe/deshire mund t'i hedhesh nje sy librit tim "Vite te humbura"? Si dhe te shprehesh mendimin tend... do e vleresoja shume

anonime__30

Ckemi a mund ti hedhesh nje sy librit tim te pare?