Привет, как дела?😊✨меня зовут фисяа💜! Fiesyaaa шестнадцать лет👀 Dah tua dah! Mind to followback?! Or we can be a friend.❤

Mention je kalau nak Fiesyaaa followback, jangan segan ii sebab belum pernah lagi Fiesyaaa telan orang😅
Tapi kalau Fiesyaaa dah followback, dia unfollow pula tak tau lah kalau betul ii Fiesyaaa nak telan orang tu😅😣

Selain nak suh followback tu kan, jemput ii lah baca ff baru Fiesyaaa! Walaupun tak sebest mana, tapi jemput ii lah ye.
Kalau dah baca tu, jangan lupa vote and comment banyak ii ye😘👍

• Fiesyaa ada colab dengan cousin fiesyaa, tajuk "Changed" nanti baca ehh!

Gomawo 친구 ahh!

Colab💕👀
@Sonyeonhoesz
@cooky_peachy
  • JoinedApril 12, 2018


Last Message
fiesyaa fiesyaa Sep 02, 2021 12:29PM
ya allah! setelah berhabuk aku punya wattpad, akhirnya aku bukak jugak!
View all Conversations

Stories by johnny tersedak clorox❤✨
[ OG ] CHANGED || JJK || MalayVersion || by fiesyaa
[ OG ] CHANGED || JJK || MalayVers...
"You've changed" "None of your bussines." Start: 05 August 2020 Finish: ♡♡♡♡♡
ranking #75 in internationalplayboy See all rankings
[ ✔ ] YOU NEVER WALK ALONE || JJK || Malay Version || ✔100% by fiesyaa
[ ✔ ] YOU NEVER WALK ALONE || JJK...
• Cerita ni tiada kena mengena antara yang hidup ataupun yang meninggal dunia. • Jangan kaitkan cerita ini de...
ranking #6 in youneverwalkalone See all rankings
[ ✔ ] SOUL OF THE DEMON || JJK || Malay Version || by fiesyaa
[ ✔ ] SOUL OF THE DEMON || JJK ||...
Don't Look Into His Eyes If You Want To Life. Start: 30 March 2020 End: 12 April 2020
ranking #566 in leejieun See all rankings
2 Reading Lists