Kirjoitan asioita, joita en osaa sanoa ääneen. Asioita, joita en uskalla edes ajatella, jotka uskallan vain kirjoittaa. Kirjoitan paetakseni yksinäisyyttä, hiljaisuutta. Paetakseni omaa pimeyttäni mutta samalla myös tulkitakseni sitä ja etsiäkseni omaa paikkaani siinä samassa pimeydessä.  

Fiktio on toinen universumi, jonka saavuttamiseen tarvitaan vain muutama sormien askel tietokoneen näppäimistöllä. Se universumi on täynnä outoa höttöä, ajatusten kaatopaikkatavaraa. Siellä elää kuin palavina kipinöinä tarinoita ja niiden palasia, joista osa on liian heikkoja kestääkseen matkan oikeaksi tarinaksi, osa taas palaa korkeana liekkinä vielä tarinan valmistuttuakin.

Tällaista ajatusten suoravirtaa saat tässä profiilissa lukea, sinä hurja, joka olet päässyt tänne asti pyöräyttämättä silmiäsi ja vaihtamatta seuraavaan profiiliin. Pyrin julkaisemaan uusia lukuja ja oneshotteja kerran tai pari kuukaudessa.

Olen 22-vuotias ja opiskelen yliopistossa. Toistaiseksi kirjoittelen pääasiassa suomeksi, mutta (pöytälaatikkoon) on tullut tehtyä myös pieniä kokeiluja englanniksi. Siirryn pikkuhiljaa fanfictionin maailmasta omien hahmojen kehittelyyn, vaikka tuskin koskaan pääsen täysin irti fanficcien kirjoittamisen koukuttavuudesta.
Fanitan liiankin monipuolisesti artisteja, näyttelijöitä, Euroviisuja ja ties mitä muuta, ja oon maailman huonoin katsomaan sarjoja.
  • Finland
  • JoinedMarch 6, 2014Last Message
fallingfromtheskies fallingfromtheskies Dec 23, 2018 09:25PM
Hyvää ja tunnelmallista joulua kaikille lukijoille! ❤️
View all Conversations

Stories by fallingfromtheskies
Wherever you will go IN FINNISH by fallingfromtheskies
Wherever you will go IN FINNISH
"Voinko mä istua tähän?" Yksi kysymys voi muuttaa ihan kaiken. Tarina matkustamisesta, ja samaan ju...
ranking #3 in seikkailu See all rankings
OneShots in Finnish by fallingfromtheskies
OneShots in Finnish
Kaikkea kauhusta romanttiseen rakkauslauluhömppään. Paras listasijoitus: #1 Short Story
ranking #4 in shortstory See all rankings
The Whisper. (The Flower Part 2, in finnish) by fallingfromtheskies
The Whisper. (The Flower Part 2, i...
Hän on poissa. Harrykin tietää sen, mutta ei halua uskoa. Aika yrittää kuluttaa muistoja, unohduttaa kaiken H...
1 Reading List